Υπέρ της τεχνητής νοημοσύνης η αγορά online στοιχήματος της Ευρώπης

Το νέο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη χρήση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης βρήκε έναν ένθερμο υποστηρικτή στο πρόσωπο της αγοράς online στοιχήματος. Η EGBA (European Gaming and Betting Association), το συλλογικό όργανο των στοιχηματικών εταιρειών της Ευρώπης, εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στο σχέδιο της Ε.Ε., αναφέροντας ότι μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο στη βελτίωση των στοιχηματικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EGBA, η ανάπτυξη συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να βελτιώσει σημαντικά, όχι μόνο τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες online στοιχήματος, αλλά και την καταπολέμηση των προβλημάτων εθισμού στον τζόγο.

 

Στο πλευρό του υπεύθυνου στοιχηματισμού η τεχνητή νοημοσύνη;

Αναλυτικότερα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης στήριξε πρόσφατα μια σειρά προτάσεων που στοχεύουν στο να ενισχύσουν σημαντικά την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Οι προτάσεις αυτές προβλέπουν αύξηση της χρηματοδότησης τέτοιων συστημάτων, καθώς και τη στενότερη συνεργασία ανάμεσα στη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό τομέα.

Οι προτάσεις αυτές βρίσκουν σύμφωνη και την EGBA, η οποία εκπροσωπεί κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων της Ευρώπης (και του κόσμου), όπως οι Bet365, GVC Holdings (ιδιοκτήτρια των Sportingbet και Ladbrokes Coral) και Kindred (ιδιοκτήτρια της Unibet). Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι, η ανάπτυξη τελειοποιημένων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες στοιχήματος, ειδικά στον τομέα της αναγνώρισης προβλημάτων εθισμού στον τζόγο.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η τεχνητή νοημοσύνη σχετίζεται με την αντιμετώπιση του εθισμού στον τζόγο. Εταιρείες όπως η Kindred ήδη αναπτύσσουν μια σειρά από τεχνολογίες που σκοπεύουν στο να αναγνωρίζουν παίχτες με προβλήματα εθισμού στον τζόγο, αναλύοντας απλά τα μοτίβα στοιχηματισμού τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.