Νέα καμπάνια για τη νομιμοποίηση στοιχήματος στις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ αποτελούν το Άγιο Δισκοπότηρο δεκάδων εταιρειών στοιχημάτων, καθώς αποτελούν μια τεράστια αγορά, με εντυπωσιακή δυναμική, στην οποία όμως ο στοιηχματισμός παραμένει εκτός νόμου. Οι νομοθέτες της χώρας έχουν εξετάσει κάποιες φορές το ενδεχόμενο να απελευθερωθεί το στοίχημα (επίγειο και online) στο σύνολο των Πολιτειών (σήμερα, το στοίχημα είναι νόμιμο μόνο στην Πολιτεία της Nevada) και αρκετοί φορείς επιχειρούν να τους πείσουν.

Αυτό ακριβώς ευελπιστεί να κάνει και η AGA (American Gaming Association), η οποία ξεκίνησε μια νέα καμπάνια, προκειμένου να πείσει την κυβέρνηση να απελευθερώσει στο σύνολο της χώρας την αγορά του στοιχήματος.

 

Ο στόχος της AGA

Βασικός στόχος της AGA και της νέας καμπάνιας είναι να πείσει τους νομοθέτες να βάλουν ένα τέλος στον νόμο PASPA, ο οποίος καθιερώθηκε πριν 25 χρόνια και απαγορεύει τον στοιχηματισμό, με εξαίρεση ελάχιστες Πολιτείες που επιθυμούν να τον νομιμοποιήσουν μόνον εντός των ορίων τους.

Το όνομα της καμπάνιας είναι American Sports Betting Coalition (ASBC) και απολαμβάνει της υποστήριξης φορέων που επιθυμούν τη νομιμοποίηση του στοιχήματος, μέσω μιας σειράς νόμων που θα ρυθμίζει τη λειτουργία του και θα προστατεύει τους παίχτες. Τέτοιοι φορείς είναι μέλη των σωμάτων ασφαλείας, νομοθέτες και μέλη της βιομηχανίας του στοιχήματος.

 

“Το πρώτο κομμάτι του παζλ”

Η ανακοίνωση της AGA, που συνοδεύει την έναρξη της καμπάνιας, έχει ως εξής: “Αυτή η ποικιλόμορφη ομάδα υποστηρικτών προωθεί τη νομοθετική δράση στην Washington, η οποία αποτελεί το πρώτο κομμάτι του παζλ – η κατάργηση του νόμου PASPA σημαίνει ότι κάθε Πολιτεία μπορεί να αποφασίσει μόνη της, αν επιθυμεί νομιμοποίηση του στοιχήματος ή όχι. Η συμμαχία μας περιλαμβάνει και ένα συμβούλιο μελών σωμάτων ασφαλείας, τοπικών και πολιτειακών ηγετών, οι οποίοι παρέχουν την πολύτιμη γνώμη τους για τη λύση που προωθούμε”.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος και CEO της AGA, Geoff Freeman, συμπλήρωσε: “Η απαγόρευση του στοιχήματος που τέθηκε σε ισχύ το 1992 έχει αποτύχει στην προστασία των αθλημάτων, των οπαδών και των τοπικών κοινωνιών. Συνεργαζόμαστε με ένα πλήθος ειδικών και φορέων, για να πούμε στην Washington να κάνει στην άκρη. Η νόμιμη και ρυθμιζόμενη αγορά στοιχήματος είναι αυτό που θέλουν οι οπαδοί και απαιτεί η αξιοπιστία του αθλητισμού”.

Διαβάστε επίσης Επανέρχεται η απαγόρευση των online παιχνιδιών στις ΗΠΑ;

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη