Η υπογραφή του κυβερνήτη απομένει για το νόμιμο στοίχημα στη Louisiana

Η Lousiana βρίσκεται ένα βήμα πριν τη νομιμοποίηση του στοιχήματος, καθώς το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε και από τη Γερουσία και πλέον απομένει μόνον η υπογραφή του κυβερνήτη, προκειμένου να γίνει νόμος και να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη λειτουργίας της αγοράς.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο κατατέθηκε τον Απρίλιο και πέρασε από τότε και τις δύο απαραίτητες διαδικασίες. Πλέον, έχει εγκριθεί από τους νομοθέτες της Πολιτείας και θεωρείται δεδομένη και η υπογραφή του από τον κυβερνήτη της Louisiana.

 

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την αγορά στοιχήματος της Louisiana;

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο 697, το οποίο αναμένεται σύντομα να γίνει νόμος, νομιμοποιείται το επίγειο και το online στοίχημα στην Πολιτεία της Louisiana. Οι εταιρείες στοιχήματος που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Πολιτεία θα πρέπει να συνεργαστούν με μια επίγεια επιχείρηση, η οποία θα πρέπει να πληρώσει 250.000 δολάρια για να αιτηθεί μια άδεια και 500.000 για να την αποκτήσει. Οι στοιχηματικές, από την άλλη, θα είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν 100.000 για την αίτηση άδειας και 250.000 για την απόκτηση. Τέλος, το επίγειο στοίχημα θα φορολογείται με συντελεστή 10% και το online με συντελεστή 18% επί των εσόδων.  

Τέλος, δικαίωμα λειτουργίας στην αγορά στοιχήματος της Louisiana θα έχει και η δημόσια Louisiana Lottery Corporation. Το αρχικό νομοσχέδιο δεν επέτρεπε τη λειτουργία της εταιρείας στην αγορά στοιχήματος της Πολιτείας, αλλά τελικά διαμορφώθηκε, ώστε να επεκτείνει την αγορά ακόμα περισσότερο.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.