Έτοιμη για τα νέα δεδομένα η William Hill

Πανέτοιμη για τα νέα δεδομένα που φέρνει ο αγγλικός νόμος (ειδικά στον τομέα της φορολογίας) είναι η εταιρία στοιχήματος William Hill, σύμφωνα με το νέο CEO, James Henderson. Πολλές online εταιρίες στοιχημάτων  θα ζημιωθούν αρκετά από το νέο νόμο, με αποτέλεσμα να δυσκολευθούν να παραμείνουν στην αγγλική αγορά και κάποιες άλλες θα πρέπει να προχωρήσουν σε σοβαρές αναπροσαρμογές. Σύμφωνα με τον James Henderson, όμως, η William Hill είναι ήδη έτοιμη.

 

Άλλωστε, όπως δήλωσε ο CEO, τα οικονομικά της William Hill βρίσκονται σε ανοδική πορεία και υπεύθυνο για αυτό δεν είναι μόνο το Μουντιάλ, αλλά και οι συνολικές επιδόσεις των ιστοσελίδων της εταιρείας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.