Πρόστιμα για στοίχημα σε Γάλλους ποδοσφαιριστές

87 ποδοσφαιριστές γαλλικών ομάδων τιμωρήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές της Γαλλίας, λόγω του γεγονότος ότι παρέβησαν τους γαλλικούς νόμους που ισχύουν για το online στοίχημα. Πρόκειται για τους νόμους που απαγορεύουν σε μέλη των γαλλικών ομάδων να στοιχηματίζουν σε αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος, οι οποίοι ισχύουν από το 2012.

 

Οι 87 ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν μετά από έρευνα της αρμόδιας γαλλικής Αρχής, Arjel, πληρώνοντας πρόστιμα αξίας 500 έως 1.500 ευρώ και διατελώντας εθελοντική και απλήρωτη εργασία στους συλλόγους τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίχτες που τιμωρήθηκαν χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες, με αυτούς που στοιχημάτισαν έως 500 ευρώ να έχουν πέσει στα πιο μαλακά και αυτούς που στοιχημάτισαν περισσότερα χρήματα - και, μάλιστα, εναντίον της ομάδας τους - να υπομένουν την πιο σκληρή τιμωρία.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.