Νέα οδηγία της Ε.Ε. επηρεάζει τους παίχτες online στοιχήματος

Σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της σχέσης μεταξύ μελών και εταιρειών που διατηρούν ιστοσελίδες online στοιχήματος θα φέρουν οι τροποποιήσεις στην οδηγία της Ε.Ε. για την αποφυγή ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η οδηγία θα αναγκάσει τις εταιρείες στοιχημάτων να ζητούν περισσότερα στοιχεία και αποδεικτικά από τα μέλη τους κατά την εγγραφή τους και ακόμη περισσότερα κατά τη διαδικασία κατάθεσης, στοιχηματισμού ή ανάληψης ποσών άνω των 2.000 ευρώ.

 

Η συγκεκριμένη οδηγία θα εξεταστεί από το Ευρωκοινοβούλιο τους επόμενους μήνες και αναμένεται τεθεί σε ισχύ εντός του 2015. Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω προϋποθέσεις θα αποτελέσουν κριτήριο για την αδειοδότηση μιας εταιρείας από τις αρμόδιες Αρχές.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.