Συνάντηση ευρωπαϊκών νομοθετικών Αρχών για τον online τζόγο

Αντιπρόσωποι των νομοθετικών Αρχών των χωρών της Ευρώπης συναντήθηκαν ανεπίσημα στη Ρώμη της Ιταλίας, προκειμένου να συζητήσουν θέματα νομικής φύσης που αφορούν στα online τυχερά παιχνίδια, όπως το στοίχημα και αυτά του καζίνο.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν αντιπρόσωποι από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και στόχος της συζήτησης ήταν “η περαιτέρω βελτίωση της ανταλλαγής πληροφοριών και τακτικών ανάμεσα στις νομοθετικές Αρχές και η θέσπιση πρακτικών που θα προταθούν στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε.”.

 

Ανάμεσα στα θέματα της συζήτησης ξεχώρισαν η νομοθετική εξέλιξη των τοπικών αγορών, η συμβολή της Ε.Ε. στον καθορισμό του πλαισίου, τα διαφορετικά ρυθμιστικά συστήματα, ο ρόλος που έχουν οι στοιχηματικές εταιρίες και τα νομικά θέματα που αφορούν στην ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.