Ωριαία όρια για τους παίχτες του στοιχήματος προωθεί η Τσεχία

Η Τσεχία αποτελεί μία από τις ανοιχτές και ρυθμισμένες ευρωπαϊκές αγορές του στοιχήματος, αλλά οι αρμόδιες Αρχές έχουν φροντίσει να καλύψουν νομοθετικά κάθε πτυχή στοιχηματισμού, προστατεύοντας το Δημόσιο, αλλά και τους ίδιους τους παίχτες. Σε γενικές γραμμές, οι νόμοι για το στοίχημα στην Τσεχία είναι αρκετά αυστηροί και οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση της χώρας αναμένεται να κάνουν τους ίδιους νόμους ακόμη πιο αυστηρούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, η τσεχική κυβέρνηση προωθεί κάποιες νέες και αυστηρότερες ρυθμίσεις για το στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια, με σκοπό την προστασία των καταναλωτών. Μία από αυτές τις ρυθμίσεις θα θέσει ανώτατα όρια στοιχηματισμού σε ωριαία βάση για κάθε παίχτη.

 

Όρια στοιχηματισμού σε ωριαία βάση

Αναλυτικότερα, στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση της χώρας βρίσκεται και μια οδηγία για τους υπεύθυνους των στοιχηματικών εταιρειών. Αυτοί θα πρέπει να φροντίσουν να βάλουν ένα όριο στα στοιχήματα που τοποθετούν τα μέλη τους, στα χρήματα που ρισκάρουν και στα ποσά που χάσουν. Τα όρια αυτά θα ισχύουν σε ωριαία βάση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Casinoscamreport.com, τα όρια που προωθεί η κυβέρνηση δε θα είναι προκαθορισμένα, αλλά θα προκύπτουν από μια μαθηματική φόρμουλα, που θα χρησιμοποιεί εγκεκριμένα εργαλεία υπολογισμού των χαμένων χρημάτων κάθε παίχτη.

 

Συνεχείς περιορισμοί από την τσεχική κυβέρνηση

Οι νέες αυτές ρυθμίσεις αποτελούν μόνον το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στο… βιβλίο των αυστηρών κανόνων για το online στοίχημα που γράφει η τσεχική κυβέρνηση. Οι απαιτήσεις που ισχύουν στη χώρα, προκειμένου μια εταιρεία να δραστηριοποιηθεί στην αγορά του στοιχήματος, είναι πολύ αυστηρές. Για παράδειγμα, μια πρόσφατη ρύθμιση απαιτεί από τις στοιχηματικές εταιρείες που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια να εδρεύει επίσημα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως είναι φυσικό, αυτοί οι περιορισμοί, σε συνάρτηση με την υψηλή φορολογία, έχουν οδηγήσει πολλές εταιρείες στοιχηματισμού εκτός της τσεχικής αγοράς.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.