Ένα ακόμα βήμα για τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος στο Tennessee

H Αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Πολιτείας του Tennessee, TEL (Tennessee Education Lottery), ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην έγκριση μιας αρχικής λίστας αθλημάτων, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για online στοίχημα. Οι αρμόδιοι έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα στην Πολιτεία και πλέον προχωρούν στις νομοθετικές ρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στους νόμιμους παρόχους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.

Ήδη, μάλιστα, κάποιες εταιρείες που έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνεργασίες με επίγεια καζίνο της περιοχής έχουν εξασφαλίσει την άδεια και θα μπορέσουν άμεσα να ξεκινήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

Οι νομικές διαδικασίες για το ντεμπούτο το online στοιχήματος

Η TEL ανακοίνωσε ότι ενέκρινε μια σειρά από αθλήματα που θα είναι διαθέσιμα για online στοιχηματισμό και η λίστα θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα της. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι έχει εγκρίνει μια σειρά αιτήσεων για νόμιμη λειτουργία εντός των ορίων της Πολιτείας.

Θυμίζουμε ότι στην Πολιτεία του Tennessee είναι απαραίτητη μία από τις τρεις διαθέσιμες άδειες, προκειμένου μια εταιρεία να δραστηριοποιηθεί νόμιμα: η άδεια παρόχου (για στοιχηματικές ιστοσελίδες), η άδεια προμηθευτή (για εταιρείες λογισμικού) και η άδεια πωλητή (για συνεργάτες και υπηρεσίες πληρωμών). Προς το παρόν, η TEL έχει επιβεβαιώσει την έκδοση αδειών για τρεις παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών. Πρόκειται για τις Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια της Paddy Power και της FanDuel), BetMGM και DraftKings.

Όσο για τους κανόνες λειτουργίας της αγοράς online στοιχήματος, αυτοί έχουν ανακοινωθεί εδώ και καιρό. Κάθε εταιρεία που θα θέλει να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην Πολιτεία θα πρέπει να αποκτήσει την απαραίτητη άδεια. Το κόστος των αδειών είναι συγκεκριμένο και δεν υπάρχει περιορισμένος αριθμός αδειών, το οποίο σημαίνει πως όλες οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στο Tennessee και καλύπτουν τις προϋποθέσεις μπορούν να αποκτήσουν μια άδεια. Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για να στοιχηματίσει κάποιος στην αγορά του Tennessee είναι να έχει κλείσει τα 21 χρόνια και να βρίσκεται εντός των ορίων της Πολιτείας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.