Γεγονός το νομοσχέδιο για το μονό στοίχημα στον Καναδά

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να εξετάζει την κατάργηση της διάταξης που απαγορεύει την τοποθέτηση μονών στοιχημάτων, η κυβέρνηση του Καναδά κατέθεσε στις 25 Νοεμβρίου ένα νέο νομοσχέδιο, το οποίο έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των παιχτών και των φορέων της αγοράς στοιχήματος. Η τύχη του νομοσχεδίου δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή, αλλά ανοίγει το δρόμο για την βελτίωση των υπηρεσιών της αγοράς στοιχήματος του Καναδά και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Θυμίζουμε ότι η τοποθέτηση ενός μονού στοιχήματος δεν επιτρέπεται στον Καναδά. Ο ισχύων νόμος, με σκοπό να περιορίσει τα φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων, επιτρέπει μόνο την τοποθέτηση παρολί στοιχημάτων, τα οποία πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία.

 

Νέο βήμα για την αναμόρφωση της αγοράς στοιχήματος

Ουσιαστικά, το νέο νομοσχέδιο έχει σκοπό να καταργήσει την απαγόρευση των μονών στοιχημάτων στον σημερινό νόμο του Καναδά. Το νομοσχέδιο έχει υιοθετηθεί από την κυβέρνηση και έχει αποκτήσει μεγάλη στήριξη, αφού στοχεύει στο να διορθώσει μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στην αγορά στοιχήματος του Καναδά και να επιτρέψει επιτέλους την τοποθέτηση μονών στοιχημάτων, κάτι που μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι παίχτες στοιχήματος ανά τον κόσμο.

Όπως είναι φυσικό, το νέο νομοσχέδιο έχει ήδη κερδίσει την υποστήριξη των φορέων της αγοράς, αλλά και των παιχτών του στοιχήματος. Σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων, αλλά και επίσημες έρευνες, άλλωστε, η απαγόρευση τοποθέτησης μονών στοιχημάτων έχει σημαντικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη της αγοράς. Εξαιτίας της, άλλωστε, πολλοί παίχτες αποφεύγουν να στοιχηματίσουν, ενώ άλλοι προτιμούν να στοιχηματίζουν σε παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες ή ακόμα και να περνούν τα σύνορα με τις ΗΠΑ και να στοιχηματίζουν ελεύθερα σε μια από τις βόρειες Πολιτείες της που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.