Αποχωρεί από την Πολωνία η William Hill

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από την αγορά online στοιχήματος της Πολωνίας, εξαιτίας των νέων νομοθετικών μέτρων που έχει προκρίνει η Βουλή της χώρας. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας έχουν ήδη ενημερώσει με επιστολή τους συνεργάτες και τα μέλη της στην Πολωνία.

Η εταιρεία αναφέρει πως της είναι αδύνατο να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στη χώρα, αλλά υπόσχεται πως θα επανεξετάσει την απόφασή της στο μέλλον, εφόσον οι συνθήκες γίνουν περισσότερο φιλικές.

 

Η ενημέρωση της William Hill

Στο κείμενο της επιστολής, η William Hill ευχαριστεί συνεργάτες και πελάτες της για την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει και ανακοινώνει πως η αποχώρησή της θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου του 2017. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία, οι συνεργάτες της θα πρέπει να έχουν κατεβάσει κάθε σχετικό banner και προωθητικό υλικό, ενώ τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος θα πρέπει να έχουν προχωρήσει σε άδειασμα των λογαριασμών τους.

Από την 1η Απριλίου, άλλωστε, όλες οι ιστοσελίδες της William Hill θα παύσουν τη λειτουργία τους και δε θα προσφέρουν πλέον καμία υπηρεσία. Όσοι δεν έχουν προχωρήσει σε ανάληψη ολόκληρων των ποσών που διατηρούν στους λογαριασμούς τους, μέχρι το τέλος της διορίας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Τέλος, η William Hill ζητά συγγνώμη για όποια αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει η απόφασή της, αλλά ξεκαθάρισε πως αυτή οφείλεται στους νόμους που ισχύουν στην Πολωνία.

 

Το νομοθετικό πλαίσιο της Πολωνίας

Το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει την αγορά online στοιχήματος της Πολωνίας τίθεται επίσημα σε ισχύ την ίδια ημέρα, την 1η Απριλίου, και διατηρεί το μονοπώλιο της Totalizator Sportowy. Παράλληλα, μια νέα σειρά περιορισμών για όσες στοιχηματικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη χώρα χωρίς άδεια προβλέπει ακόμη και το μπλοκάρισμα των ιστοσελίδων που δε συμμορφώνονται με το νόμο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.