Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κολομβία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Κολομβίας, η Coljuegos, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια διαρκή εκστρατεία κατά των παράνομων τυχερών παιχνιδιών, προχωρώντας σε κατασχέσεις, κλείσιμο εγκαταστάσεων και συλλήψεις. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις των διωκτικών Αρχών αφορούν σε εγκαταστάσεις που διεξήγαγαν χωρίς άδεια στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως ρουλέτα και φρουτάκια.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, μάλιστα, η Coljuegos αναφέρει ότι μέσα στο 2018 έχει ήδη κατασχέσει περισσότερα από 2.000 μηχανήματα στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών.

 

Η εκστρατεία της Coljuegos κατά του παράνομου τζίγου

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι είχαν μπει στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών 197 παράνομα “στοιχεία”, τα οποία δραστηριοποιούνταν κατά κύριο λόγο στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Οι επιχειρήσεις που συντόνισε η Coljuegos, όμως, κατάφεραν να βάλουν τέλος στις περισσότερες περιπτώσεις και κατέληξαν σε κατασχέσεις παράνομων παιχνιδιών, μα και σε 33 συλλήψεις, από τις οποίες οι 9 έχουν ήδη βρει τον δρόμο τους προς τη δικαιοσύνη.

Την ανακοίνωση, τέλος, σχολίασε και ο Πρόεδρος της Coljuegos, Juan B. Pérez Hidalgo, ο οποίος τόνισε πως η φοροδιαφυγή από τα παράνομα τυχερά παιχνίδια κόστισε εκατομμύρια από τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και υγείας, υπηρεσίες που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν συνολικά 107.000 Κολομβιανοί.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.