Καθυστερήσεις στην εξαγορά της εταιρείας στοιχήματος William Hill από την Caesars Entertainment

Πριν μερικές ημέρες, η Caesars Entertainment είχε ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρεία στοιχήματος William Hill και είχε δηλώσει ότι η καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 31η Μαρτίου. Ωστόσο, μια νέα παρέμβαση στην υπόθεση, έρχεται να καθυστερήσει λίγο τις διαδικασίες, αφού θα χρειαστεί μια νέα απόφαση των αρμόδιων δικαστηρίων.

Συγκεκριμένα, η HBK Investments παρενέβη στις διαδικασίες εξαγοράς, αναφέροντας ότι υπήρξαν κάποιες ασάφειες και κάποιες παραλείψεις. Η παρέμβαση αυτή θα πρέπει να λυθεί στα δικαστήρια, αλλά δεν αναμένεται να καθυστερήσει την ολοκλήρωση της εξαγοράς, παρά μόνο για ελάχιστες ημέρες.

 

Η παρέμβαση της HBK στην εξαγορά

Η Caesars και η William Hill αναμένουν την επίλυση της μόνης τυπικής εκκρεμότητας για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της εξαγοράς και αυτή είναι η απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου των ΗΠΑ, το οποίο θα εγκρίνει και επίσημα τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ωστόσο, η παρέμβαση της HBK έχει ως αποτέλεσμα την επίλυση μιας ακόμα εκκρεμότητας.

Συγκεκριμένα, η HBK αναφέρει ότι οι λεπτομέρειες του εγγράφου που αναλύει διεξοδικά την εξαγορά της William Hill δεν είναι αρκετές και πως υπάρχουν κάποιες παραλείψεις. Η καταγγελία αυτή έχει διαψευσθεί και από την πλευρά της Caesars και από την πλευρά της William Hill, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζεται ως τίποτε περισσότερο από μια τυπική διαδικασία. Ακόμα και αυτή η τυπική διαδικασία, όμως, θα απαιτήσει από το αρμόδιο δικαστήριο να λάβει μια σχετική απόφαση, γεγονός που σημαίνει ότι η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα καθυστερήσει μερικές ημέρες.

Και οι δύο πλευρές της συμφωνίας, πάντως, δε βλέπουν κανένα εμπόδιο στην εξαγορά, η οποία θα κοστίσει 3,4 δις ευρώ στην Caesars Entertainment. Μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά, τέλος, η Caesars θα απορροφήσει τις επιχειρήσεις της William Hill στις ΗΠΑ (στον επίγειο και στον online τομέα) και θα αναζητήσει αγοραστή για τις επιχειρήσεις της στον υπόλοιπο κόσμο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.