Θετικός απέναντι στην εξαγορά της William Hill ο Fred Done

Η William Hill ετοιμάζεται να λάβει την τελική έγκριση των μετόχων της, προκειμένου να προχωρήσει η εξαγορά της από την εταιρεία Caesars Entertainment. Θυμίζουμε ότι η Caesars κατέθεσε πρόταση εξαγοράς της στοιχηματικής εταιρείας, ύψους 3,2 δις ευρώ, η οποία έγινε αρχικά δεκτή από το ΔΣ της William Hill, αλλά απομένει η τυπική έγκριση του συνόλου των μετόχων της.

Όπως φαίνεται, οι μέτοχοι θα είναι θετικοί απέναντι στη συμφωνία και ήδη δημοσιεύματα θέλουν τον μεγαλύτερο ιδιώτη μέτοχο της William Hill να συμφωνεί με την εξαγορά. Ο μέτοχος αυτός δεν είναι άλλος από τον Fred Done, ιδρυτή της ανταγωνίστριας BetFred, ο οποίος κατέχει το 6% των μετοχών της William Hill.

 

Η έγκριση και τα σχέδια του Fred Done

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Fred Done είναι θετικός απέναντι στη συμφωνία και πως δεν πρόκειται να προβάλει καμία απολύτως αντίρρηση. Άλλωστε, η εξαγορά της William Hill από την Caesars θα τον καταστήσει αρκετά πλουσιότερο, ενώ παράλληλα θα του παρουσιάσει μια νέα επενδυτική ευκαιρία.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι, ενώ η Caesars θα αποκτήσει το σύνολο των επιχειρήσεων της William Hill, ενδιαφέρεται μόνο για αυτές που αφορούν στις ΗΠΑ. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ήδη δηλώσει πως σκοπεύουν να πουλήσουν τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, όπως τα στοιχηματικά πρακτορεία της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και τις ιστοσελίδες της που δεν έχουν άδεια νόμιμης δραστηριότητας στις ΗΠΑ, και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι.

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολύ νωρίς και ο Fred Done, ο οποίος φέρεται να εκδήλωσε ενδιαφέρον για να αποκτήσει τις “ορφανές” επιχειρήσεις της William Hill.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.