Νέες πληροφορίες για τον επικείμενο νόμο περί online στοιχήματος στην Ολλανδία

Η Ολλανδία ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει το online στοίχημα, με ένα νέο νόμο που θα τεθεί επίσημα σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2021. Ο συγκεκριμένος νόμος θα επιτρέψει στις εταιρείες online στοιχήματος του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα, αλλά προς το παρόν γνωρίζουμε ελάχιστες λεπτομέρειες για τις διατάξεις που αφορούν στην αδειοδότηση των εταιρειών, στους περιορισμούς της αγοράς και σε άλλες πτυχές της λειτουργίας της.

Πρόσφατα, όμως, οι αρμόδιοι έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες, οι οποίες ξεκαθαρίζουν σε κάποιο βαθμό το πώς θα μπορούν να αιτηθούν άδεια όσες εταιρείες στοιχήματος θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη νεοσυσταθείσα αγορά.

 

Οι νέες πληροφορίες για το νόμιμο online στοίχημα στην Ολλανδία

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση των αρμοδίων, στην Ολλανδία θα είναι διαθέσιμες τέσσερις διαφορετικές άδειες online τυχερών παιχνιδιών. Η πρώτη θα αφορά σε στοιχήματα σταθερών αποδόσεων σε αθλητικά γεγονότα, η δεύτερη σε στοιχήματα στις ιπποδρομίες, η τρίτη σε παιχνίδια καζίνο και η τέταρτη σε online πόκερ.

Κάθε άδεια θα έχει διαφορετική αξία, αλλά οι υπεύθυνοι δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει ποια θα είναι αυτή. Ωστόσο, ανακοίνωσαν πως κάθε εταιρεία που θα αιτείται μια άδεια θα πρέπει να πληρώνει 45.000 ευρώ, τα οποία δε θα μπορεί να διεκδικήσει πίσω, ακόμη κι αν τελικά δε λάβει την άδεια. Επιπλέον, για να μπορέσει να πάρει την απαραίτητη άδεια, κάθε εταιρεία θα πρέπει να καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά της στην ολλανδική γλώσσα, να αποδείξει ότι δεν σχετίζεται με εταιρείες ή άτομα που σχετίζονται με παράνομες συμπεριφορές (για παράδειγμα, ξέπλυμα μαύρου χρήματος) και να καταθέσει ένα πλάνο εκπαίδευσης των υπαλλήλων της, σχετικά με τις διατάξεις του ολλανδικού νόμου. Επιπλέον, κάθε εταιρεία θα πρέπει να έχει και ένα ολοκληρωμένο πλάνο προστασίας των μελών της από τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο.

Τέλος, κάθε εταιρεία που θα εξασφαλίζει μια άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Ολλανδία θα πρέπει να φροντίσει για τη βέλτιστη λειτουργία των υπηρεσιών της, στους τομείς της επαλήθευσης στοιχείων, συναλλαγών και προωθήσεων. Ειδικά στον τομέα του μάρκετινγκ, κάθε εταιρεία θα πρέπει να παρουσιάσει την στρατηγική της, προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκριση της αρμόδιας Αρχής KSA.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.