Σε συνεργασία για την ενίσχυση της πολυποικιλότητας προχώρησε η IBIA

H ΙΒΙΑ (International Betting Integrity Association), ο διεθνής φορέας που εποπτεύει και διαφυλάσσει την ακεραιότητα του στοιχήματος σε παγκόσμια κλίμακα, ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με την πρωτοβουλία All-in Diversity Project, η οποία ενισχύει με τις δράσεις της την πολυποικιλότητα και τις ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό, στον εργασιακό χώρο και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας. Σύμφωνα με την IBIA, σκοπός της νέας συνεργασίας είναι να επεκτείνει το δίκτυό της, ώστε να κατανοήσει τις προκλήσεις ενός κόσμου που αλλάζει και αποτελείται από μια τεράστια ποικιλία ανθρώπων, που το μόνο που ζητούν είναι ίσες ευκαιρίες.

Η πρωτοβουλία All-in Diversity Project λανσαρίστηκε το 2017, με σκοπό την ενίσχυση της πολυποικιλότητας, και από τότε έχει καταφέρει σημαντικές συνεργασίες στον αθλητισμό, αλλά και στη βιομηχανία του στοιχήματος.

 

Η νέα συνεργασία της IBIA με το All-in Diversity Project

Η νέα συνεργασία που πέτυχε η IBIA θα βοηθήσει τον φορέα να προχωρήσει σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την πολυποικιλότητα στον αθλητισμό και στη βιομηχανία του στοιχήματος. Παράλληλα, θα ενισχύσει τη φιλοσοφία των ίσων ευκαιριών σε όλες τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και θα αναλάβει στο μέλλον ο φορέας.

Η πρωτοβουλία για συνεργασία της IBIA με το All-in Diversity Project, τέλος, αποτελεί και μια ηχηρή ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο του δεύτερου. Άλλωστε, το All-in Diversity Project έχει καταφέρει να φέρει στο πλευρό του μια σειρά από κορυφαίους φορείς της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως οι στοιχηματικές εταιρείες Paddy Power, Caesars Entertainment (η νέα ιδιοκτήτρια της William Hill) και Kindred, η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Microgaming και άλλες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.