Τη στρατηγική της για τα επόμενα τρία χρόνια αποκάλυψε η UKGC

Η UKGC, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της για τα επόμενα τρία χρόνια και ανακοίνωσε ότι θα επικεντρωθεί μεταξύ άλλων στην προστασία των παιχτών, στην καταπολέμηση των εγκληματικών συμπεριφορών και στη βελτίωση των νόμων που διέπουν την αγορά.

Η στρατηγική της UKGC είναι σημαντική, όχι μόνο για την αγορά τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και για τις περισσότερες αγορές της Ευρώπης, οι οποίες πολύ συχνά παραδειγματίζονται από την αγγλική και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της.

 

Η στρατηγική της UKGC για τα επόμενα τρία χρόνια

Η UKGC ανακοίνωσε τη στρατηγική της για το διάστημα 2021-2024 και ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητές της. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι δήλωσαν ότι θα επικεντρωθούν σε πέντε βασικούς τομείς. Ο πρώτος είναι η προστασία των ανήλικων και των ευάλωτων ομάδων από τις αρνητικές επιπτώσεις των τυχερών παιχνιδιών, ο δεύτερος είναι η δημιουργία μιας πιο δίκαιης αγοράς με καλύτερα ενημερωμένους παίχτες, ο τρίτος η καταπολέμησης των εγκληματικών συμπεριφορών (όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και η χειραγώγηση αγώνων), ο τέταρτος η καλύτερη αξιοποίηση πόρων προς φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και ο πέμπτος η βελτίωση των σημερινών νόμων για το στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια.

Η UKGC, τέλος, αναφέρθηκε και στα έκτακτα μέτρα που αναγκάστηκε να λάβει, εξαιτίας της πανδημίας. Μέτρα όπως η απαγόρευση της ακύρωσης ανάληψης χρημάτων και οι αυστηρότεροι οικονομικοί έλεγχοι λήφθηκαν για την αποτελεσματικότερη προστασία των παιχτών εν μέσω της πανδημίας και αποδείχθηκαν αποτελεσματικά. Για αυτό το λόγο, θα παραμείνουν, έως ότου οι αρμόδιοι αποφασίσουν να τα αναιρέσουν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.