Ανοιχτός ο δρόμος για νόμιμο online στοίχημα στη Washington

Η Πολιτεία της Washington έθεσε σε ισχύ το νόμο που απελευθερώνει το online στοίχημα εντός των ορίων της και η νέα αγορά θα έχει άρωμα… ελληνικό, χάρη στην αποκλειστική δραστηριοποίηση της Intralot. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι έθεσαν σε ισχύ το νέο νόμο, αφού αυτός εξετάστηκε από το Κογκρέσο και εγκρίθηκε. Σύντομα, λοιπόν, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Washington θα μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους, αρκεί να βρίσκονται στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία.

Ο νόμος, τέλος, έχει μπει και επίσημα σε ισχύ, ωστόσο, δε γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν οι αδειοδοτημένοι χώροι να προσφέρουν online στοίχημα στους παίχτες.

 

Η Intralot στην αγορά στοιχήματος της Washington

Η ελληνική εταιρεία Intralot είναι αυτή που απέκτησε την αποκλειστική άδεια διεξαγωγής στοιχηματικών υπηρεσιών στη Washington, καθώς εξασφάλισε το συμβόλαιο με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό σημαίνει ότι η Intralot θα είναι η μόνη εταιρεία που θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες online στοιχήματος, σε συνεργασία με τις κατάλληλες επίγειες εγκαταστάσεις.

Αναλυτικότερα, η Intralot θα παρέχει την στοιχηματική πλατφόρμα που απαιτείται για τη λειτουργία της αγοράς του online στοιχήματος και θα τη διαθέτει στις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις, όπως αυτές που θα βρίσκονται στα κορυφαία γήπεδα της Πολιτείας. Παράλληλα, επιλεγμένες επιχειρήσεις, όπως μπαρ και σημεία πώλησης λαχείων, θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν μία από τις εναπομείνασες άδειες.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι ο νόμος νομιμοποιεί μεν το online και mobile στοίχημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι κάτοικοι της Πολιτείας θα έχουν πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο. Θα πρέπει να βρίσκονται εντός των νόμιμων εγκαταστάσεων (ή σε ακτίνα δύο οικοδομικών τετραγώνων), προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε νόμιμες υπηρεσίες στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.