Ξανά ανοιχτά τα στοιχηματικά πρακτορεία στη Σκωτία

Το πλάνο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για το άνοιγμα της αγοράς μετά το lockdown εξελίσσεται κανονικά και η 26η Απριλίου σήμανε και το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων της Σκωτίας. Από τη Δευτέρα, όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία της Σκωτίας έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν και να υποδέχονται πελάτες, τηρώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας από την πανδημία.

Τα πρακτορεία στοιχήματος της Σκωτίας ακολούθησαν το παράδειγμα των αντίστοιχων στην Αγγλία, που έχουν ανοίξει από τις 12 Απριλίου και πάλι με αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας. Και, όπως είναι φυσικό, οι φορείς της αγοράς εκφράζουν την ικανοποίησή τους, για την επιστροφή τους μετά από αρκετούς μήνες απραξίας.

 

Το άνοιγμα των πρακτορείων στοιχήματος στη Σκωτία

Το πλάνο της κυβέρνησης όριζε ότι τα πρακτορεία στοιχήματος στη Σκωτία θα μπορούσαν να ανοίξουν δύο εβδομάδες μετά από εκείνα σε Αγγλία και Ουαλία και η στιγμή της επιστροφής τους έφτασε στις 26 Απριλίου. Το άνοιγμα των περίπου 750 στοιχηματικών πρακτορείων χαιρετίστηκε από όλους τους φορείς της αγοράς, η οποία απασχολεί περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους και συμβάλλει με περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια ταμεία.

Όπως είναι φυσικό, όμως, δε μιλάμε για άνοιγμα χωρίς περιορισμούς. Όλα τα πρακτορεία στοιχήματος είναι αναγκασμένα να τηρούν κάποια περιοριστικά μέτρα. Για παράδειγμα, κάποια από τα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού θα πρέπει να αφαιρεθούν, ώστε να υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις ανάμεσα στους παίχτες, όσοι εισέρχονται θα πρέπει να φορούν μάσκα, αλλά και να παρέχουν στοιχεία επικοινωνίας, σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο κρούσμα. Επιπλέον, θα πρέπει να παρέχεται αντισηπτικό, αλλά και να υπάρχουν διαχωριστικά ανάμεσα σε πελάτες και υπαλλήλους. Τέλος, η χωρητικότητα των πρακτορείων θα είναι μειωμένη, τραπέζια και καρέκλες θα αφαιρεθούν και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις θα πραγματοποιούνται σε χαμηλή ένταση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων δηλώνουν ικανοποιημένοι που έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν ξανά και διαβεβαιώνουν ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.