Νόμιμο το στοίχημα στην Πολιτεία του Wyoming

Το Wyoming προστέθηκε στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα των Πολιτειών των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, αφού το σχετικό νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε αρχικά από τη Γερουσία και έπειτα υπεγράφη από τον κυβερνήτη Mark Gordon. Το εν λόγω νομοσχέδιο είχε απορριφθεί την πρώτη φορά που κατατέθηκε, αλλά πλέον αποτελεί νόμο της Πολιτείας και ανοίγει το δρόμο για τη νόμιμη λειτουργία στοιχηματικών εταιρειών στο Wyoming.

Πλέον, οι αρμόδιοι θα πρέπει να οργανώσουν την αγορά στοιχήματος που θα δημιουργηθεί στην Πολιτεία, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο του 2021. Έως τότε, είναι επιφορτισμένοι με τις διαδικασίες της αδειοδότησης των εταιρειών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Πολιτεία.

 

Τι προβλέπει ο νόμος για το στοίχημα στο Wyoming;

Ο νέος νόμος νομιμοποιεί την προσφορά υπηρεσιών στοιχήματος στην Πολιτεία και τη συμμετοχή κατοίκων και επισκεπτών. Οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε διαφορετικά αθλήματα, αποκλειστικά μέσω των εγκαταστάσεων των εταιρειών που θα έχουν εξασφαλίσει μία από τις άδειες.

Για να μπορέσει μια εταιρεία στοιχήματος να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στο Wyoming, από την άλλη, θα πρέπει να έχει ήδη παρουσία σε τουλάχιστον τρεις Πολιτείες των ΗΠΑ και να αιτηθεί άδεια και στο Wyoming. Όσες εταιρείες πληρούν τις προϋποθέσεις θα πρέπει επιπλέον να πληρώσουν 100.000 δολάρια για την απόκτηση άδειας. Η άδεια θα έχει ισχύ 5 ετών και θα ανανεώνεται με το ποσό των 50.000 δολαρίων. Τέλος, κάθε εταιρεία θα πρέπει να πληρώνει 10% επί των εσόδων της σε φόρους.

Οι αρμόδιοι, τέλος, δεν έχουν ανακοινώσει επίσημη ημερομηνία για το ντεμπούτο της νέας αγοράς στοιχήματος του Wyoming. Το χρονοδιάγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, όμως, αναφέρει ότι η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή έχει διορία για να καλύψει κάθε σχετική εκκρεμότητα έως τον Σεπτέμβριο του 2021, το οποίο σημαίνει ότι το ντεμπούτο της αγοράς θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.