Για πρώτη φορά νόμος για το online στοίχημα στην Ολλανδία

Η Ολλανδία θα συγκαταλέγεται σύντομα στις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αναπτύξει ένα πλήρες νομοθετικό πλαίσιο για τη λειτουργία του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα. Ο νόμος έχει ήδη τεθεί προς διαβούλευση και αναμένεται να ψηφιστεί και να επικυρωθεί αργότερα μέσα στο 2016. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τέλος, αναμένεται να τεθεί σε ισχύ μέσα στο 2017.

 

Ο νόμος αποτελείται από διάφορες ρυθμίσεις, σχετικά με τη λειτουργία του επίγειου, αλλά και του online στοιχήματος, καθώς και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών. Ανάμεσα στις διατάξεις του, για παράδειγμα, βρίσκεται αυτή της απαγόρευσης των επίγειων εταιρειών να προωθούν τις online προσφορές τους μέσω της υπάρχουσας βάσης πελατών τους, καθώς και αυτή για την ενίσχυση της διαδικασίας ταυτοποίησης των παιχτών. Τέλος, προβλέπεται και η δημιουργία ενός fund (στο οποίο θα συμμετάσχουν οι εταιρείες στοιχημάτων), για την καταπολέμηση των προβλημάτων του εθισμού στον τζόγο.

 

Τα μέλη της αγοράς στοιχήματος της Ολλανδίας, τέλος, χαιρέτισαν την επιβολή του νέου νομικού πλαισίου, παρά το γεγονός ότι θεωρούν πως κάποιες από τις διατάξεις δεν είναι ακριβώς ιδανικές.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.