Εργαλεία στήριξης ατόμων με εθισμό στον τζόγο λάνσαρε η αγγλική GamCare

Η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση GamCare, η οποία ειδικεύεται στην προώθηση του υπεύθυνου στοιχηματισμού και στην στήριξη ατόμων με προβλήματα εθισμού στον τζόγο, λάνσαρε μια νέα σειρά από εργαλεία, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν οι στοιχηματικές εταιρείες, οι τράπεζες και οι εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών, προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες τους.

Τα εργαλεία που λάνσαρε η GamCare θα δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα στις παραπάνω επιχειρήσεις, όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν.

 

Τα νέα εργαλεία στήριξης της GamCare

Τα νέα εργαλεία της GamCare προσφέρονται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας της και έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με φιλανθρωπικούς οργανισμούς, τράπεζες, στοιχηματικές ιστοσελίδες και άτομα που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Σε αυτά περιλαμβάνονται υπηρεσίες επικοινωνίας με άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οδηγίες αντιμετώπισης σε κάθε τομέα και συμβουλές για την εκπαίδευση του προσωπικού, ανάλογα με την επιχείρηση στην οποία εργάζεται.

Χάρη σε αυτά, επιχειρήσεις όπως οι τράπεζες, οι εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών και οι στοιχηματικές εταιρείες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν εθιστεί στον τζόγο και θα μπορέσουν να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ανάλογα.

Σύμφωνα με την GamCare, τέλος, το συγκεκριμένο εργαλείο θα φανεί πολύτιμο, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους πελάτες τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, άλλωστε, το 70% των παιχτών που απευθύνονται στην ανοιχτή γραμμή στήριξης αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, τα οποία συνδυάζονται με χρέη προς τις τράπεζες και αλλού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.