Επίσημο ντεμπούτο για τα στοιχήματα στα eSports στο New Jersey

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, στην αγορά του New Jersey λειτουργούν νόμιμα στοιχηματικές εταιρείες από όλον τον κόσμο, που δέχονται στοιχήματα σε διάφορα αθλήματα και διοργανώσεις. Ένα κενό που υπήρχε στην αγορά, όμως, αφορούσε στα στοιχήματα στα eSports, που δεν είχαν εγκριθεί από τις αρμόδιες Αρχές.

Το κενό αυτό, όμως, καλύφθηκε πριν μερικές ημέρες, αφού οι αρμόδιοι ενέκριναν τον στοιχηματισμό στα eSports και η εταιρεία στοιχημάτων Roar Digital δέχθηκε το πρώτο στοίχημα στο τουρνουά League of Legends World Championship.

 

Το πρώτο στοίχημα του New Jersey στα eSports

Σε αντίθεση με τον στοιχηματισμό στα πραγματικά αθλήματα, αυτός στα eSports απαιτούσε περισσότερες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Αρχές του New Jersey. Για να γίνει κάτι τέτοιο, άλλωστε, απαιτούνταν, όχι μόνο να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας μια εταιρεία στοιχήματος (σε συνεργασία πάντα με ένα επίγειο καζίνο), αλλά να εγκριθούν και οι διοργανώσεις eSports που θα προσφέρονται για στοίχημα.

Η πρώτη προϋπόθεση καλύφθηκε πριν μερικούς μήνες, όταν η εταιρεία Roar Digital ξεκίνησε τη συνεργασία με την MGM και εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια. Η δεύτερη, όμως, καλύφθηκε πριν μερικές εβδομάδες, όταν η DGE (New Jersey Division of Gaming Enforcement) ενέκρινε προς στοιχηματισμό το τουρνουά League of Legends World Championship.

Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος για το πρώτο στοίχημα στα eSports. Και ο άνθρωπος που το τοποθέτησε ήταν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Howard Eskin, ο οποίος στοιχημάτισε 100 δολάρια στο νικητή του τουρνουά.

 

Το πρώτο βήμα για την επέκταση του στοιχήματος στα eSports

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας Roar Digital, τέλος, δήλωσαν την ικανοποίησή τους για το άνοιγμα της νέας αγοράς και, παρόλο που οι αρμόδιοι δεν έχουν εγκρίνει προς το παρόν επιπλέον τουρνουά eSports, δείχνουν αισιόδοξοι για την επέκταση του στοιχηματισμού σε αυτά, σε ολόκληρη τη χώρα.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη