Σύμφωνη με την έκθεση αναθεώρησης του νόμου τυχερών παιχνιδιών η βρετανική UKGC

Η UKGC, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου υποδέχθηκε με ικανοποίηση την ανακοίνωση του υπουργείο Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού, σχετικά με τους πυλώνες που αναμένεται να αξιολογηθούν στην επερχόμενη αναθεώρηση του νόμου του 2005, σχετικά με τη λειτουργία των τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο CEO της UKGC, Neil McArthur, δήλωσε ότι η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή συμφωνεί με όλα τα σημεία της αρχικής έκθεσης και πως πιστεύει ότι η αναθεώρηση θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία της αγοράς.

Θυμίζουμε ότι οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν τους βασικούς πυλώνες αξιολόγησης της αγοράς τυχερών παιχνιδιών και αυτοί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μια αναλυτική ματιά στους κανόνες που ισχύουν για τα όρια καταθέσεων, για τις διαφημιστικές προωθήσεις και τις προσφορές, καθώς και για τις στοιχηματικές χορηγίες μεταξύ άλλων. Από την αξιολόγηση δε θα εξαιρεθεί ούτε η λειτουργία της UKGC.

 

Υπέρ της αξιολόγησης τάσσεται η UKGC

Ο CEO της UKGC υποδέχθηκε με ικανοποίηση την ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου και τόνισε ότι η αγορά, αλλά και η ίδια η ρυθμιστική Αρχή, είναι έτοιμες για τις αλλαγές που ενδεχομένως προκύψουν. Αναλυτικότερα, ο Neil McArthur δήλωσε τα εξής:

“Υποδεχόμαστε με ικανοποίηση την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την αξιολόγηση του ισχύοντος νόμου, η οποία θα κρίνει επίσης τις αρμοδιότητές μας. Δουλειά μας είναι να κάνουμε τη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ασφαλέστερη και αξιολόγηση δημιουργεί την ευκαιρία να ενισχύσουμε την πρόοδο που έχουμε καταφέρει, στον τομέα της προστασίας των παιχτών και του κοινού. Οι αποφάσεις για αυστηρότερα όρια ηλικίας και βελτιωμένη ταυτοποίηση πελατών, για αυστηρότερη ρύθμιση των προσφορών και η πρόσφατη απαγόρευση των πιστωτικών καρτών μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους. Μέσω της ιδιότητας μας ως σύμβουλοι του αρμόδιου υπουργείου, ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε με την εμπειρία και τις προτάσεις μας στην αξιολόγηση και θα συνεχίσουμε την πολύ καλή συνεργασία μας, όσο η διαδικασία αναδιάρθρωσης της αγοράς συνεχίζεται. Έχουμε ξεκαθαρίσει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος ότι βασικός σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους παίχτες, όσο η αξιολόγηση εξελίσσεται”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.