Νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Δεν πέρασε καλά-καλά μια εβδομάδα από τότε που η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) έδωσε στη δημοσιότητα την 20ή αναθεωρημένη μαύρη λίστα της και ήρθε η ώρα της 21ης αναθεωρημένης λίστα! Οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν τη νέα μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. στην οποία προστέθηκαν 9 ακόμη ιστοσελίδες. Οι νέες προσθήκες έχουν ως αποτέλεσμα η νέα μαύρη λίστα να περιλαμβάνει συνολικά 1.047 ιστοσελίδες.

 

Οι λόγοι που πραγματοποιήθηκε τόσο σύντομα η 21η αναθεώρηση

Παρά το γεγονός ότι η Ε.Ε.Ε.Π. αναθεώρησε την μαύρη λίστα της πριν μια εβδομάδα περίπου (και έχουμε συνηθίσει να μεσολαβούν κάποιοι μήνες ανάμεσα στις αναθεωρημένες λίστες), οι αρμόδιοι έκριναν επιτακτική την ανάγκη να προσθέσουν κάποιες ιστοσελίδες στη λίστα των μπλοκαρισμένων διευθύνσεων. Άλλωστε, κάποιες από τις στοιχηματικές εταιρείες που προστέθηκαν στην 20ή αναθεώρηση φρόντισαν άμεσα να επεκταθούν σε εναλλακτικές ιστοσελίδες.

Κάποιες από αυτές ανήκουν για μια ακόμη φορά στην Eldorado Sportwetten GmbH – όπως η timebet.at, η οποία αντικατέστησε την μπλοκαρισμένη από την προηγούμενη μαύρη λίστα timebet.gr. Παράλληλα, στη νέα λίστα συμπεριλαμβάνονται και εναλλακτικές ιστοσελίδες, όπως οι 1x-02.com, 1x-04.com, xbet-2.com, 1xredntn.top.

Τέλος, μία από τις νέες προσθήκες που ξεχωρίζουν στη νέα μαύρη λίστα είναι η ιστοσελίδα 1xbit.com, η οποία όχι μόνο λειτουργούσε παράνομα στη χώρα μας, αλλά πραγματοποιούσε και συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, όπως bitcoin, dogecoin, fancoin και άλλα.

 

Οι νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

Αναλυτικότερα, οι ιστοσελίδες που προστέθηκαν στην 21 αναθεωρημένη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. είναι 9, με αποτέλεσμα οι συνολικές ιστοσελίδες να φτάνουν πια τις 1.047. Οι νέες προσθήκες είναι οι εξής:

  1. www.timebet.com
  2. www.timebet.info
  3. www.timebet.at
  4. www.1x-04.com
  5. www.1x-02.com
  6. www.1xredntn.top
  7. www.xbet-2.com
  8. www.1xbit.com
  9. v2l.ccdnss.com

Θυμίζουμε ότι όλες οι παραπάνω ιστοσελίδες, αλλά και αυτές που ήδη βρίσκονταν στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. μπλοκάρονται, σύμφωνα με το νόμο από τους παρόχους υπηρεσιών internet και η είσοδος σε αυτές δεν είναι εφικτή.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.