Νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς προς αγορές τυχερών παιχνιδιών επιβάλλει η Κίνα

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να κηρύξει έναν έντονο πόλεμο κατά των τυχερών παιχνιδιών, όχι μόνο στον online, αλλά και στον επίγειο τομέα, προχωρώντας ακόμα και σε ταξιδιωτικούς περιορισμούς εναντίον γειτονικών χωρών που προσφέρουν νόμιμα τυχερά παιχνίδια. Στη λίστα των περιορισμών βρίσκονται αρκετές γειτονικές χώρες, τις οποίες οι Κινέζοι προτιμούσαν για να μπορούν να συμμετέχουν νόμιμα σε τυχερά παιχνίδια, και όπως φαίνεται οι αρμόδιοι ετοιμάζονται να προσθέσουν κι άλλες.

Θυμίζουμε ότι κάθε είδος τυχερού παιχνιδιού (επίγειου ή online) είναι απαγορευμένο στην Κίνα. Οι Κινέζοι, όμως, καταφέρνουν να βρίσκουν τρόπους, ώστε να παίξουν, είτε παράνομα σε ιστοσελίδες χωρίς άδεια είτε νόμιμα, επισκεπτόμενοι γειτονικές χώρες που διατηρούν νόμιμη αγορά τυχερών παιχνιδιών. Οι περιορισμοί της κυβέρνησης, όμως, δεν τους επιτρέπουν πια να επισκεφτούν τέτοιες χώρες.

 

Η ενίσχυση των κινεζικών περιορισμών για τα τυχερά παιχνίδια

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση της κινεζικής κυβέρνησης, στη μαύρη λίστα των ταξιδιωτικών περιορισμών για τους Κινέζους υπηκόους θα προστεθούν κι άλλες χώρες. Σκοπός αυτής της λίστας είναι να μειώσει την εκροή χρημάτων από τη χώρα, εξαιτίας της συμμετοχής Κινέζων υπηκόων σε τυχερά παιχνίδια άλλων χωρών, η οποία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 128 δις ευρώ σε ετήσια βάση!

Στη λίστα αυτή έχουν ήδη συμπεριληφθεί αρκετές γειτονικές χώρες, στις οποίες έχει διαπιστωθεί η προτίμηση των Κινέζων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να παίξουν νόμιμα. Τέτοιες χώρες, που έχουν προστεθεί στη λίστα, είναι οι Φιλιππίνες, η Μυανμάρ και άλλες και πλέον είτε δεν είναι προσβάσιμες από τους Κινέζους είτε τους επιβάλλουν σημαντικούς περιορισμούς. Οι αρμόδιοι, τέλος, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι σκοπεύουν να προσθέσουν κι άλλες χώρες στη μαύρη λίστα με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.