Νέα καταγγελία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στην Κύπρο

Η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) ενημέρωσε για μια ακόμα ειδοποίηση που δέχθηκε, όσον αφορά σε ύποπτες στοιχηματικές δραστηριότητες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Οι υπεύθυνοι της ΚΟΠ ενημέρωσαν ότι παρέλαβαν άλλη μία έκθεση για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, αυτή τη φορά για αγώνα του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας της Κύπρου. Όπως είναι φυσικό, η ΚΟΠ έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει τους απαραίτητους ελέγχους.

Η έκθεση προέρχεται από την UEFA και αφορά σε έναν πρόσφατο αγώνα του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ύποπτων αγώνων των τελευταίων μηνών.

 

Οι λεπτομέρειες για τον ύποπτο αγώνα

Σύμφωνα με την έκθεση της UEFA, παρατηρήθηκε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας της Κύπρου ανάμεσα σε Άρη Λεμεσού και Αλκή Οροκλίνης, ο οποίος διεξήχθη στις 30 Οκτωβρίου του 2020. Ο συγκεκριμένος αγώνας εξετάζεται από τις αρμόδιες Αρχές, αλλά προς το παρόν δεν είναι ύποπτος προς χειραγώγηση. Άλλωστε, η έκθεση της UEFA έχει στοιχεία μόνο για τα ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού που εντοπίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα και όχι για τις αγωνιστικές εξελίξεις. Αυτές θα αποτελέσουν το επίκεντρο της έρευνας των κυπριακών Αρχών.

Ήδη, άλλωστε, η ΚΟΠ έχει ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα της κυπριακής Αστυνομίας και έχει ξεκινήσει την εφαρμογή του του σχετικού πειθαρχικού κανονισμού που ισχύει για το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.