Απλοποιείται η διαδικασία εγγραφής στο online στοίχημα στη Ρωσία

Οι αρμόδιοι στη Ρωσία ενέκριναν ένα νέο νομοσχέδιο, το οποίο υπόσχεται να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της αγοράς online στοιχήματος στη χώρα και να απλοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής και ταυτοποίησης των Ρώσων παιχτών. Το εν λόγω νομοσχέδιο θα πρέπει τώρα να εγκριθεί και από την Άνω Βουλή της Ρωσίας, αλλά και να υπογραφεί από τον Πρόεδρο.

Εφόσον γίνει νόμος, το νομοσχέδιο θα απλοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής και ταυτοποίησης των παιχτών online στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών, η οποία σήμερα είναι χρονοβόρα και αποτρεπτική για αρκετούς παίχτες.

 

Η απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής και ταυτοποίησης

Σήμερα, οι παίχτες που κατοικούν σε περιοχές που έχουν νομιμοποιήσει το online στοίχημα θα πρέπει να αρχικά να εγγραφούν σε κάποια ιστοσελίδα και έπειτα να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους δύο φορές: μία στην στοιχηματική ιστοσελίδα και μία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της υπηρεσίας TSUPIS. Η διαδικασία απαιτεί υπομονή και είναι αρκετά χρονοβόρα και για αυτό το λόγο έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Το νέο νομοσχέδιο, όμως, υπόσχεται να απλοποιήσει τη διαδικασία, με κάποιες μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η δυνατότητα που έχουν οι στοιχηματικές εταιρείες να μεταφέρουν την ευθύνη ταυτοποίησης των στοιχείων ενός παίχτη απευθείας στην πλατφόρμα της TSUPIS. Χάρη σε αυτή τη δυνατότητα, δεν απαιτείται διπλή ταυτοποίηση στοιχείων και η διαδικασία απλοποιείται.

 

Θετική εξέλιξη για τους παίχτες του στοιχήματος

Οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη Ρωσία ήταν οι πρώτες που χαιρέτισαν τη θετική αυτή εξέλιξη. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, άλλωστε, η σημερινή διαδικασία έχει αποτρέψει πολλούς παίχτες από το να στοιχηματίζουν σε νόμιμες εταιρείες. Αν η διαδικασία απλοποιηθεί, όμως, αναμένεται αύξηση κατά 5% έως το τέλος του 2019 και κατά 15% έως το τέλος του 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.