Ντεμπούτο για το νέο νόμιμο στοίχημα στην Τουρκία

Η συνεργασία της Scientific Games με το τουρκικό επενδυτικό σχήμα Demirören Group απέδωσε καρπούς και οι δύο εταιρείες εξασφάλισαν τη συμφωνία που τους δίνει την αποκλειστική εκμετάλλευση του επίγειου και online στοιχήματος στην Τουρκία. Το νέο στοίχημα έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του και οι Τούρκοι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται νέες υπηρεσίες στο επίγειο και online στοίχημα.

Θυμίζουμε ότι οι δύο εταιρείες διεκδικούσαν ουσιαστικά την κρατική εταιρεία στοιχήματος της Τουρκίας, την Iddaa, την οποία απέκτησε η Demirören Group. Η Demirören συνεργάζεται με την Scientific Games και οι δυο τους έχουν πλέον την αποκλειστικότητα του στοιχήματος – αλλά όχι και των κερδών που εξασφαλίζουν από αυτό.

 

Η νέα εποχή για το τουρκικό στοίχημα

Η Scientific Games έχει ήδη λανσάρει περισσότερα 5.000 αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού, τα οποία είναι διαθέσιμα σε επίγεια πρακτορεία σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ παράλληλα λάνσαρε και έξι στοιχηματικές ιστοσελίδες. Και στις δύο περιπτώσεις, τη λειτουργία των υπηρεσιών στοιχήματος έχει αναλάβει η πλατφόρμα OpenSport της Scientific Games.

Οι δύο εταιρείες έχουν αποκτήσει, μάλιστα, την αποκλειστική διαχείριση του στοιχήματος στη χώρα και θα συνεργάζονται στενά με τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, τα περισσότερα κέρδη θα καταλήγουν στο τουρκικό Δημόσιο, αφού οι δύο εταιρείες θα εισπράττουν μόλις το 0,2% των εσόδων. Η συμφωνία ανάμεσα στις εταιρείες και στο τουρκικό Δημόσιο, τέλος, έχει ισχύ 10 ετών.

 

Το στοίχημα στην Τουρκία

Το νέο αυτό μοντέλο της αγοράς στοιχήματος στην Τουρκία δεν αλλάζει κάτι δραστικά. Ο νέος φορέας του στοιχήματος απλά αντικαθιστά την κρατική Iddaa και διατηρεί το μονοπώλιο που ισχύει στο επίγειο και online στοίχημα, με το Δημόσιο να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ουσιαστικά, άλλωστε, οι δύο εταιρείες απλά αντικατέστησαν τις Intralot και Inteltek (ιδιοκτησίας της TurkCell).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.