Νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της μαύρης λίστας της Ρωσίας

Οι αρμόδιες Αρχές της Ρωσίας έχουν γίνει περισσότερο γνωστές για την αυστηρότητά τους στον τομέα των νόμων περί στοιχήματος και για το ατελείωτο κυνήγι των στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα. Και, όπως φαίνεται, στο κυνήγι αυτό, οι αρμόδιοι θα αποκτήσουν νέα όπλα, προκειμένου να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα του μέτρου της μαύρης λίστας.

Συγκεκριμένα, η Αρχή τηλεπικοινωνιών Roskomnadzor ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων στη διαδικασία μπλοκαρίσματος παράνομων ιστοσελίδων, μέσω του πρωτοκόλλου IPv6. Η νέα τεχνολογία θα είναι σε θέση να εντοπίζει και να μπλοκάρει αποτελεσματικότερα τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που έως τώρα διέφευγαν της προσοχής των αρμόδιων Αρχών.

 

Αποτελεσματικότερο μπλοκάρισμα των στοιχηματικών ιστοσελίδων

Χάρη στη νέα τεχνολογία, οι υπεύθυνοι θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν ευκολότερα τις στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται χωρία άδεια στη χώρα και να μπλοκάρουν την είσοδο των Ρώσων παιχτών σε αυτές. Άλλωστε, οι προηγούμενες μέθοδοι έχουν γίνει γνωστές για την αναποτελεσματικότητά τους. Χάρη στη νέα τεχνολογία, όμως, ήδη προστέθηκαν 3.300 παράνομες ιστοσελίδες στη ρωσική μαύρη λίστα, σε διάστημα μίας εβδομάδας!

 

Αναποτελεσματικά τα μέτρα για το νόμιμο στοίχημα

Πρόσφατα, πάντως, η Ρωσία εισήγαγε μια νέα διαδικασία για όσους θέλουν να στοιχηματίζουν νόμιμα (το στοίχημα είναι νόμιμο σε επιλεγμένες περιφέρειες, μέσω αδειοδοτημένων ιστοσελίδων), η οποία όμως κρίνεται εξαιρετικά περίπλοκη και αναποτελεσματική. Οι στοιχηματικές εταιρείες και οι παίχτες θα πρέπει να εγγράφονται σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα πραγματοποιούνται και θα παρακολουθούνται όλες οι συναλλαγές. Σύμφωνα με τα στοιχεία, όμως, η διαδικασία έχει αποθαρρύνει πολλούς παίχτες από το να προτιμήσουν μία από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.