Νέες οδηγίες για το online στοίχημα από την Ε.Ε.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε στη σύνταξη κάποιων νέων οδηγιών, όσον αφορά στο online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια, οι οποίες ήδη χαιρετίστηκαν από την EGBA (European Gaming & Betting Association). Πρόκειται για ένα προσχέδιο μιας σειράς οδηγιών, οι οποίες έχουν σκοπό την καλύτερη προστασία των καταναλωτών, αλλά και ένα διευρυμένο πλαίσιο νομοθεσίας που θα εναρμονίσει τις πρακτικές των κρατών-μελών της Ε.Ε..

 

Μεταξύ άλλων, στις νέες οδηγίες συμπεριλαμβάνονται οι ξεκάθαρες προειδοποιήσεις για τις αρνητικές επιπτώσεις του τζόγου σε κάθε ιστοσελίδα και η εύκολη πρόσβαση σε φορείς που μπορούν να βοηθήσουν, καθώς και η πιο απαιτητική διαδικασία εγγραφής, προκειμένου να αποθαρρύνονται οι ανήλικοι.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.