Άκρως επιτυχημένα τα εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού της εταιρείας στοιχημάτων Kindred

Η Kindred πραγματοποίησε μια αξιολόγηση των εργαλείων υπεύθυνου στοιχηματισμού και των δικλείδων ασφαλείας που έχει επιστρατεύσει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες της και διαπίστωσε ότι η πορεία τους είναι άκρως επιτυχημένη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, ένας μεγάλος αριθμός παιχτών έχει χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα εργαλεία, προκειμένου να προστατευθεί από τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο.

Η Kindred, μάλιστα, φτάνει στο σημείο να προβλέψει ότι έως το 2023 το εισόδημά της θα προέρχεται αποκλειστικά από παίχτες που δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα εθισμού στον τζόγο.

 

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της Kindred

Η Kindred ανακοίνωσε πως από την αξιολόγησή της προέκυψε το συμπέρασμα ότι ο αριθμός των μελών των ιστοσελίδων της που χρησιμοποιούν τα εργαλεία της (όπως εθελοντικός αποκλεισμός ή όρια στοιχηματισμού) έχουν αυξηθεί περίπου κατά 11%. Αν και το ποσοστό αυτό είναι μικρότερο από το αντίστοιχο που εκτιμούσε η Kindred το 2018 (όταν και ξεκίνησε την εκστρατεία υπεύθυνου στοιχηματισμού), οι υπεύθυνοι είναι ικανοποιημένοι.

Παράλληλα, η Kindred διατηρεί ένα πρόγραμμα παρέμβασης για τα μέλη της εκείνα που εμφανίζονται να στοιχηματίζουν μεγάλα ποσά σε σύντομα χρονικά διαστήματα. Σύμφωνα με την αξιολόγηση, το 76,8% εκείνων που δέχθηκαν τηλεφώνημα από εκπρόσωπο της Kindred βελτίωσαν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πρόκειται, μάλιστα, για αύξηση, σε σχέση με το 72% των παιχτών του 2018.

Από την αξιολόγηση της Kindred προέκυψαν κι άλλα συμπεράσματα. Για παράδειγμα, όρια στις καταθέσεις τους έθεσε περίπου το 6,6% των μελών της Kindred, αλλά και το 17,9% όσων εντοπίστηκαν από το πρόγραμμα ασφαλείας κατά του εθισμού που λειτουργεί στις ιστοσελίδες της. Παράλληλα, εθελοντικό αποκλεισμό ζήτησε το 4,5% των μελών της Kindred, αλλά και το 10,7% όσων εντοπίστηκαν από το πρόγραμμα ασφαλείας.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα φέρνουν μεγάλη αισιοδοξία στην Kindred, η οποία θεωρεί ότι έως το 2023 τα μόνα μέλη της που θα στοιχηματίζουν θα είναι όσα στοιχηματίζουν υπεύθυνα.

Τέλος να θυμίσουμε πως για αυτόν τον λόγο η Kindred δημιούργησε στα μέσα του 2018 μια νέα θέση στην εταιρική της ομάδα αυτήν του επικεφαλή στον τομέα Βιωσιμότητας Παιχτών, Έρευνας & Ακεραιότητας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.