Αναβαθμίζεται η ιστοσελίδα της Winner

Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος της Winner παραμένει κλειστή εδώ και μερικές ημέρες, προκειμένου οι υπεύθυνοι να προχωρήσουν σε αναβάθμισή της. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι (στο μήνυμα που υποδέχεται τους παίχτες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα) ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία και αναφέρουν πως προχωρούν σε εργασίες συντήρησης, αλλά και αναβάθμισης στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

 

Όσοι παίχτες επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία, μπορούν ακόμη να στείλουν e-mail στο sports@winner.com ή να τηλεφωνήσουν στο 0800 066 2410.

H Winner είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη τους όπως καζίνο,πόκερ,μπίνκο,κίνο και πολλά άλλα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Winner και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Winner ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.