Μνημόνιο ανάμεσα στις Αρχές του Alderney και της FIFA

Οι νομοθετικές Αρχές του Alderney, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τις άδειες στις εταιρίες στοιχημάτων, όπως η Genting και, μέχρι πριν μερικές εβδομάδες, η Sportingbet, υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με την Early Warning System, ένα από τα όργανα της FIFA. Το μνημόνιο τίθεται σε ισχύ λίγους μήνες πριν την έναρξη του επερχόμενου Μουντιάλ και προβλέπει τη στενή συνεργασία των δύο πλευρών, με σκοπό τον εντοπισμό ύποπτων συμπεριφορών στο στοίχημα, οι οποίες μπορεί να φανερώνουν στημένα παιχνίδια.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, λοιπόν, οι δύο πλευρές θα ανταλλάσσουν στοιχεία που θα βοηθούν στην ανάλυση της κίνησης των αποδόσεων, αλλά και τον εντοπισμό ύποπτων συμπεριφορών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.