17 εταιρείες στοιχήματος προστέθηκαν στην ελβετική μαύρη λίστα

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Ελβετίας, η Comlot (Inter-Cantonal Lotteries and Betting Commission), ανακοίνωσε την προσθήκη 17 επιπλέον εταιρειών στοιχήματος στη μαύρη λίστα της χώρας, με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται παράνομα και πλέον έχουν μπλοκαριστεί να πλησιάζουν τις 100.

Θυμίζουμε ότι το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου είναι παράνομα στην Ελβετία, με μία μόνο εξαίρεση: τις ιστοσελίδες που διατηρούν όσα επίγεια καζίνο έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια. Οι υπόλοιπες ιστοσελίδες, που δέχονται παίχτες από την Ελβετία, χωρίς να έχουν άδεια, προστίθενται στη μαύρη λίστα της Comlot και η πρόσβαση σε αυτές μπλοκάρεται.

 

Οι νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ελβετίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Comlot, στη μαύρη λίστα της χώρας προστέθηκαν 17 νέες ιστοσελίδες, ανάμεσα στις οποίες συναντάμε και κάποια κορυφαία ονόματα, όπως η ιταλική ιστοσελίδα στοιχήματος της Bet365 (bet365.it). Άλλες ιστοσελίδες που προστέθηκαν στη μαύρη λίστα είναι οι Anogame.com, Anoguess.com, Africabet.co.zw, Bahigo207.com, Balkanbet.rs, Betaland.it, Betflag.it, Betlive.com, Betlima117.com, Betolimp.com, Betonline.ag, Betrebels.com, Betspawn.com, Lopoca.com, Sportsbetting.ag και Topsport.com.au.

Η αρχική μαύρη λίστα των ελβετικών Αρχών περιλάμβανε επίσης πολλές γνωστές εταιρείες, όπως οι Interwetten, Pinnacle, Betclic Everest Group και Unibet, οι οποίες συνέχισαν να προσφέρουν υπηρεσίες στην ελβετική αγορά, παρά την απαγόρευση των online τυχερών παιχνιδιών.

 

Μαύρη λίστα και για τις τραπεζικές συναλλαγές

Παράλληλα, η αρμόδια Αρχή τραπεζικών συναλλαγών, ESBK (Eidgenössische Spielbankenkommission) έχει δημιουργήσει μια δική της μαύρη λίστα. Αν και η αντίστοιχη της Comlot μπλοκάρει την είσοδο στις ιστοσελίδες των παράνομων εταιρειών στοιχήματος, αυτή της ESBK μπλοκάρει οποιαδήποτε ηλεκτρονική χρηματική συναλλαγή με αυτές.

Με αυτόν τον τρόπο, τέλος, οι αρμόδιες Αρχές επιθυμούν να περιορίσουν τον παράνομο στοιχηματισμό, ειδικά εν όψει της περιορισμένης νομιμοποίησης των online τυχερών παιχνιδιών.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη