28 αιτήσεις εξετάζει η KSA στην Ολλανδία

Το άνοιγμα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών στην Ολλανδία βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι αρμόδιοι έχουν κλείσει τις περισσότερες εκκρεμότητες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο της την 1η Οκτωβρίου. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, η KSA (Kansspelautoriteit) έχει ξεκινήσει να εξετάζει τις αιτήσεις που έχουν καταθέσει οι ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της KSA, μάλιστα, έχουν ήδη κατατεθεί 28 αιτήσεις από αντίστοιχες εταιρείες. Η διαδικασία αίτησης άδειας ξεκίνησε την 1η Απριλίου και ήδη έχει σημειωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από ιστοσελίδες που θέλουν να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται νόμιμα στην ολλανδική αγορά.

 

Η νέα ενημέρωση της KSA για τις διαδικασίες αδειοδότησης

Τα μέλη της KSA έχουν στα χέρια τους 28 φακέλους με αιτήσεις από τις ιστοσελίδες που θέλουν να λειτουργήσουν νόμιμα στην αγορά της Ολλανδίας και έχουν ήδη ξεκινήσει την αξιολόγησή τους. Το ότι οι φάκελοι έχουν βρεθεί τόσο νωρίς στα χέρια τους, όμως, δε σημαίνει και ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα. Άλλωστε, οι αρμόδιοι είχαν προειδοποιήσει ότι κάθε αίτηση και κάθε εταιρεία και ιστοσελίδα που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία θα ελεγχθούν διεξοδικά, προκειμένου να εξασφαλίζουν τις απαραίτητες άδειες μόνον όσες πληρούν κατά γράμμα τις απαιτήσεις του νόμου.

Μεταξύ άλλων, όλες οι ιστοσελίδες θα πρέπει να εγγυώνται στην αίτησή τους ότι καλύπτουν στο έπακρο όλες τις τεχνικές απαιτήσεις – ειδικά στον τομέα της προστασίας των παιχτών, όπου απαιτείται η σύνδεση με το εθνικό σύστημα εθελοντικού αποκλεισμού Cruks – να παρουσιάζουν με κάθε λεπτομέρεια τα οικονομικά τους, συμπεριλαμβάνοντας στην αίτηση και μια έκθεση οικονομικού ελέγχου από ανεξάρτητο φορέα, αλλά και να έχουν ορίσει έναν επίσημο αντιπρόσωπο στην Ολλανδία, ο οποίος θα είναι υπόλογος σε περιπτώσεις παραβάσεων.

Τέλος να θυμίσουμε πως οι αρμόδιοι είχαν υπολογίσει ότι θα μοιράσουν περίπου 35 άδειες online στοιχήματος.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.