Ρεκόρ εσόδων για την αγορά στοιχήματος της Iowa

Η Iowa, μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το επίγειο και το online στοίχημα, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής (Iowa Racing and Gaming Commission), τα έσοδα του Οκτωβρίου αυξήθηκαν κατά 60,8% σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο!

Θυμίζουμε ότι η Iowa έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα από το καλοκαίρι του 2019 και κάθε μήνα συνεχίζει να ανακοινώνει αυξημένα έσοδα. Όπως είναι φυσικό, η περίοδος του ανοιξιάτικου lockdown επηρέασε αρνητικά τα έσοδα της αγοράς, αλλά από το καλοκαίρι και έπειτα το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς της Iowa

Η Iowa Racing and Gaming Commission ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος κατά τον Οκτώβριο αυξήθηκαν κατά 60,8%, χάρη στην τεράστια αύξηση του τζίρου. Ο τζίρος τον προηγούμενο μήνα ξεπέρασε τα 81,9 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 76,1%! Ο συγκεκριμένος τζίρος ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο είχε σημειωθεί ένα μήνα νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Όσο για τους επιμέρους τομείς της αγοράς, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο online. Στον επίγειο τομέα, η αύξηση του τζίρου ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, αφού άγγιξε το 21,6% (25 εκατομμύρια δολάρια). Στον online, όμως, η αύξηση δεν είχε προηγούμενο, αφού άγγιξε το 100% (56,9 εκατομμύρια δολάρια). Η αύξηση αυτή, μάλιστα, δεν αποτελεί πυροτέχνημα, αφού παρόμοια ήταν και η αύξηση του Σεπτεμβρίου. Η αύξηση του τζίρου του online στοιχήματος από τον Σεπτέμβριο στον Οκτώβριο, τέλος, άγγιξε το 13,7%.

Οι στοιχηματικές εταιρείες της Iowa, τέλος, μοίρασαν συνολικά κέρδη ύψους 72,8 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στον Οκτώβριο και εξασφάλισαν καθαρά έσοδα ύψους 9,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.