Ξεπερνούν τα όρια διαφήμισης νόμιμες εταιρείες στοιχήματος στη Σουηδία

Η νεότευκτη αγορά online στοιχήματος της Σουηδίας (η οποία απελευθερώθηκε την 1η Ιανουαρίου του 2019) συνεχίζει να αντιμετωπίζει κάποιες… παιδικές ασθένειες. Μετά από καταγγελίες για αποτυχία των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος να σεβαστούν το εθνικό πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού, έρχεται και μια σειρά καταγγελιών που αφορά στη διαφημιστική προβολή των υπηρεσιών στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, το Ινστιτούτο Καταναλωτή της Σουηδίας έχει δεχθεί περισσότερες από 200 καταγγελίες πολιτών για διαφημίσεις που στοχεύουν άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού.

 

Οι παραβάσεις των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών

Θυμίζουμε ότι στη Σουηδία ισχύει ένα πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού από τις υπηρεσίες online στοιχήματος. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο μπορούν να εγγραφούν στην σχετική πλατφόρμα και να απέχουν από κάθε στοιχηματική δραστηριότητα. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλές από τις νόμιμες εταιρείες δε σέβονται (ή δε μπορούν να συντονιστούν σωστά με την πλατφόρμα) το συγκεκριμένο πρόγραμμα και συνεχίζουν να στέλνουν προσωποποιημένα διαφημιστικά μηνύματα σε παίχτες με προβλήματα εθισμού που έχουν ζητήσει αποκλεισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρμόδιοι εξετάζουν υποθέσεις που αφορούν συνολικά σε 12 νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Ήδη, οι αρμόδιοι έχουν επιστρατεύσει νομική βοήθεια και τρεις δικηγόροι εξετάζουν τις καταγγελίες που δέχονται, προκειμένου να αποφασίσουν την καταλληλότερη νομική οδό.

Οι σουηδικές Αρχές, πάντως, μοιάζουν να έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα ανυπακοής, ειδικά όσον αφορά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκλεισμού. Και οι αρμόδιοι έχουν ήδη προειδοποιήσει ότι θα εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους (ακόμη και με αφαίρεση άδειας), σε περιπτώσεις εταιρειών που δε συμμορφώνονται με τους σχετικούς νόμους.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη