Διαμαρτυρίες για την πρώτη άδεια online τυχερών παιχνιδιών στην Ουκρανία

Πριν μερικές ημέρες, οι ουκρανικές Αρχές εξέδωσαν την πρώτη άδεια online τυχερών παιχνιδιών στη χώρα, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη νέα αγορά. Ωστόσο, η έκδοση της άδειας της Κosmolot εξέπληξε τις ενδιαφερόμενες ιστοσελίδες, αλλά και φορείς της αγοράς, που υποστηρίζουν ότι δόθηκε χωρίς να καλύπτονται σημαντικές προϋποθέσεις – οι οποίες δεν έχουν καν ανακοινωθεί!

Συγκεκριμένα, οι φορείς της αγοράς υποστηρίζουν ότι η νεοσύστατη ρυθμιστική Αρχή, η CRGL, παραχώρησε την πρώτη άδεια στην Κosmolot, ενώ έχει αρνηθεί να εξετάσει τις αιτήσεις άλλων ιστοσελίδων, με την δικαιολογία ότι δεν έχει ακόμα καταλήξει στις τεχνικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλύπτονται. Όπως είναι φυσικό, η συμπεριφορά της CRGL έχει προκαλέσει ήδη αμφιβολίες για τη διαφάνεια λειτουργίας της αγοράς.

 

Οι αντιδράσεις που προέκυψαν στην αγορά της Ουκρανίας

Πριν μερικές ημέρες, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι εξέδωσαν την πρώτη άδεια νόμιμης λειτουργίας, για λογαριασμό του online καζίνο Cosmolot. Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, κυρίως από άλλες ιστοσελίδες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Ουκρανία, για τον απλό λόγο ότι οι δικές τους αιτήσεις απορρίφθηκαν χωρίς καν να εξεταστούν, με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν ακόμα οριστεί οι απαραίτητες τεχνικές προϋποθέσεις. Λογική απορία είναι, λοιπόν, το πώς εγκρίθηκε η αίτηση της Κosmolot, από τη στιγμή που δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Οι ιστοσελίδες που διαμαρτύρονται αναφέρουν ότι η CRGL προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε απόρριψη 15 αιτήσεων, χωρίς καν να τις εξετάσει, με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί οι τεχνικές προϋποθέσεις. Μερικές ημέρες αργότερα, όμως, οι φορείς της αγοράς έμαθαν πως η Κosmolot εξασφάλισε την πρώτη άδεια.

Μέσω των καταγγελιών τους, λοιπόν, αναρωτιούνται αν τελικά οι αρμόδιοι έχουν καταλήξει σε τεχνικές προϋποθέσεις και αν αυτές καλύπτονται από την Κosmolot. Παράλληλα, ζητούν μεγαλύτερη διαφάνεια στις διαδικασίες αδειοδότησης, προκειμένου η αγορά online τυχερών παιχνιδιών να κάνει το ντεμπούτο της χωρίς να επιβαρύνεται από αμφιβολίες και καταγγελίες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.