Σε νέο lockdown τα στοιχηματικά πρακτορεία του Ηνωμένου Βασιλείου

Τα κρούσματα της πανδημίας ξέφυγαν από τον έλεγχο των αρμόδιων Αρχών για μια ακόμη φορά και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να προχωρήσει σε νέο lockdown από την 5η Νοεμβρίου. Όπως είναι φυσικό, μόλις επιβληθεί το lockdown, όλες οι μη απαραίτητες επιχειρήσεις θα κατεβάσουν ξανά ρολά, για διάστημα περίπου ενός μήνα. Και, όπως είναι επίσης φυσικό, ανάμεσα σε αυτές τις επιχειρήσεις συμπεριλαμβάνονται και τα πρακτορεία στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα.

Το νέο lockdown, σύμφωνα με την κυβέρνηση, θα διαρκέσει τουλάχιστον έως τις 2 Δεκεμβρίου και, μεταξύ άλλων, υποχρεώνει όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία, όλα τα επίγεια καζίνο και όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που προσφέρουν τυχερά παιχνίδια να κλείσουν τις πύλες τους.

 

Οι λεπτομέρειες του lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αν και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν αποφασισμένη να αποφύγει δεύτερο ολικό lockdown στην χώρα, τελικά οι εξελίξεις δεν της επέτρεψαν να διατηρήσει το προηγούμενο σύστημα τριών ζωνών (αντίστοιχο με αυτό που λειτουργούσε στην Ελλάδα). Κατά το σύστημα αυτό, τα στοιχηματικά πρακτορεία και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών ήταν υποχρεωμένα να κλείσουν στις κόκκινες περιοχές αλλά και πορτοκαλί περιοχές (όπου υπήρξαν και αντιδράσεις). Ήδη, σε περιοχές όπως το Manchester και το Yorkshire, τα στοιχηματικά πρακτορεία παρέμεναν κλειστά εδώ και εβδομάδες. Τώρα, όμως, ήρθε η σειρά όλων των πρακτορείων της χώρας να κλείσουν τις πύλες τους, έως τις 2 Δεκεμβρίου ή έως ότου λάβουν νέα ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Από την άλλη, στην Ουαλία, τα στοιχηματικά πρακτορεία και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών παραμένουν κλειστά από τις 23 Οκτωβρίου, αλλά οι αρμόδιοι έχουν ορίσει ως ημερομηνία ανοίγματος τις 9 Νοεμβρίου. Πιθανότατα, όμως, η Ουαλία θα ακολουθήσει στο lockdown το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσο για τη Σκωτία, τέλος, διατηρεί προς το παρόν το προηγούμενο σύστημα των τριών ζωνών (με κλειστά στοιχηματικά πρακτορεία σε επιλεγμένες περιοχές) και δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν σχέδια για εκτεταμένο και ολικό lockdown.

Τέλος να θυμίσουμε πως έκτακτα μέτρα για την πανδημίας έχουν ξεκινήσει ήδη σε Ιταλία, Γαλλία, και Γερμανία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.