Τεράστιο χτύπημα στα παράνομα τυχερά παιχνίδια κατάφερε η Κίνα

Οι αρμόδιες Αρχές της Κίνας έχουν καταφέρει πολλαπλά και μεγάλα χτυπήματα στον παράνομο τζόγο μέσα στο 2020, αφού οι συντονισμένες προσπάθειές τους έχουν καταφέρει να μειώσουν σε μεγάλο αριθμό τις εταιρείες που προσφέρουν, όχι μόνο παράνομα τυχερά παιχνίδια, αλλά και λύσεις για τον παράνομο στοιχηματισμό (κρυφές πληρωμές κτλ.). Σύμφωνα με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης της Κίνας, οι διωκτικές Αρχές έχουν καταφέρει πλήγμα αξίας άνω των 150 εκατομμυρίων ευρώ στις παράνομες εταιρείες, κατά τη διάρκεια του 2020.

Οι επιτυχίες των διωκτικών Αρχών αφορούν στο κλείσιμο εκατοντάδων εταιρειών που προσέφεραν παράνομα τυχερά παιχνίδια και παράνομες πληρωμές προς στοιχηματικές ιστοσελίδες, καθώς και στον εντοπισμό και στην τιμωρία παιχτών που συμμετείχαν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι στην Κίνα είναι παράνομα όλα τα τυχερά παιχνίδια και υπόλογοι δεν είναι μόνον όσοι τα διοργανώνουν, αλλά και όσοι συμμετέχουν σε αυτά.

 

Οι πρόσφατες επιτυχίες της Κίνας κατά του παράνομου τζόγου

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κατά το 2020 πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 60.000 συλλήψεις και πραγματοποιήθηκαν χτυπήματα συνολικής αξίας άνω των 150 δις ευρώ στην αγορά των παράνομων τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, κατά τους 9 πρώτους μήνες της χρονιάς τιμωρήθηκαν 11.500 Κινέζοι που συμμετείχαν σε τυχερά παιχνίδια.

Η ίδια ενημέρωση αναφέρει ότι οι διωκτικές Αρχές έκλεισαν περισσότερες από 1.700 πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών και περισσότερες από 1.400 πλατφόρμες παράνομων πληρωμών, σε σύνολο 8.800 υποθέσεων. Ανάμεσα στις παραπάνω πλατφόρμες βρίσκονται και πολλές που βρίσκονται στο εξωτερικό, αλλά προσεγγίζουν παίχτες από την Κίνα.

Οι πλατφόρμες παράνομων πληρωμών, τέλος, αποτελούν μια ιδιαιτερότητα, η οποία συναντάται στην αγορά της Κίνας και όχι μόνο. Πρόκειται για πλατφόρμες που προσφέρουν υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών χωρίς άδεια και οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να πραγματοποιήσουν πληρωμές προς ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών – άλλωστε, οι παραδοσιακοί τρόποι πληρωμών (κάρτες, τράπεζες κτλ.) έχουν μπλοκάρει τις συναλλαγές προς παράνομες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.