Νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ρουμανίας

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Ρουμανίας (ONJN) φαίνεται ότι έχει μια πολυάσχολη χρονιά, αφού πριν μερικές ημέρες πρόσθεσε για τρίτη φορά νέες στοιχηματικές ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα που διατηρεί. Συνολικά, η ONJN έχει προσθέσει περισσότερες από 70 ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα της, ιστοσελίδες που εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται χωρίς άδεια στη χώρα.

Πρόσφατα, οι αρμόδιοι πρόσθεσαν ακόμη περισσότερες ιστοσελίδες, οι οποίες πλέον θα μπλοκάρονται από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και δε θα είναι διαθέσιμες στους Ρουμάνους παίχτες.

 

Οι νέες προσθήκες στη μαύρη λίστα της Ρουμανίας

Η ONJN αναθεώρησε για τρίτη φορά μέσα στο 2020 τη μαύρη λίστα της στις 15 Μαΐου και πρόσθεσε επιπλέον 16 παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών. Οι νέες ιστοσελίδες της μαύρης λίστας είναι όλες άγνωστες, αφού η λίστα περιλαμβάνει ονόματα όπως οι 1x-bet90708.com, alfcasino1.com and wazamba777.com. Όλες αυτές οι ιστοσελίδες, όπως και οι προηγούμενες που προστέθηκαν στη μαύρη λίστα της Ρουμανίας, δε θα είναι προσβάσιμες από τους Ρουμάνους παίχτες, αφού ο νόμος υποχρεώσει τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να τις μπλοκάρουν.

Η ONJN, τέλος, έχει προσθέσει περισσότερες από 70 ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα της μέσα στο 2020. Η πρώτη αναθεώρηση της λίστας (η οποία δημιουργήθηκε το 2015, λίγο πριν την απελευθέρωση της αγοράς του online στοιχήματος) πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο, με την προσθήκη 15 ιστοσελίδων, ενώ ακολούθησε και μία ακόμη, στις 11 Μαΐου, με την προσθήκη 41 ιστοσελίδων. Όλες αυτές οι ιστοσελίδες δραστηριοποιούνταν παράνομα στη Ρουμανία και πλέον δε μπορούν να προσεγγίσουν νέα μέλη ή να εξυπηρετήσουν τα υπάρχοντα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.