Εκτός διορίας το νομοσχέδιο για αιτήσεις online στοιχήματος στη Νέα Υόρκη

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης προωθεί τους τελευταίους μήνες τη νομιμοποίηση και του online στοιχήματος και στόχος των αρμοδίων ήταν να ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να δοθεί το πράσινο φως εντός του προϋπολογισμού του 2021-2022. Ωστόσο, φαίνεται πως οι απαραίτητες διορίες χάθηκαν, με αποτέλεσμα να αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στο ντεμπούτο της online αγοράς.

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιοι έπρεπε να έχουν ήδη δημοσιεύσει το κάλεσμα για τις αιτήσεις αδειοδότησης online στοιχήματος, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα το online στοίχημα να μη μπορεί να συμπεριληφθεί στο κείμενο του προϋπολογισμού. Ο προϋπολογισμός, βέβαια, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση, αλλά – χωρίς την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης – αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της η αγορά online στοιχήματος.

 

Καθυστερήσεις για την αγορά online στοιχήματος της Νέας Υόρκης

Η Νέα Υόρκη έχει νομιμοποιήσει το επίγειο στοίχημα εδώ και πολύ καιρό, αλλά το online εξακολουθεί να μην προσφέρεται εντός της Πολιτείας. Αυτό οφείλεται και στην αρχική άρνηση των αρμοδίων (με επικεφαλής τον κυβερνήτη της Πολιτείας, Andrew Cuomo) να νομιμοποιήσουν το online στοίχημα. Ο κυβερνήτης, όμως, άλλαξε πρόσφατα γνώμη και ζήτησε να συμπεριληφθεί η νομιμοποίησή του στον επόμενο προϋπολογισμό.

Οι απαραίτητες διεργασίες έγιναν και το κείμενο του προϋπολογισμού του 2021-2022 περιλαμβάνει τη ρύθμιση για τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος. Ωστόσο, οι αρμόδιοι δεν πρόλαβαν τη διορία, ώστε να ξεκινήσουν και τη διαδικασία αδειοδότησης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουν για το επόμενο παράθυρο, το οποίο όμως θα προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στο ντεμπούτο της αγοράς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μάλιστα, ενδεχομένως χαθεί και το περιθώριο να ξεκινήσει να λειτουργεί η αγορά online στοιχήματος πριν το Super Bowl του 2022, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα στοιχηματικά γεγονότα της χρονιάς.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.