Για παραβίαση των κανόνων περί στοιχήματος κατηγορείται ο Paul Scholes

H αγγλική FA (Football Association) επιβεβαίωσε ότι κατηγορεί για παραβίαση του νόμου περί στοιχήματος τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Paul Scholes. Σύμφωνα με την κατηγορία της FA, ο Scholes τοποθετούσε στοιχήματα σε αγγλικούς αγώνες ποδοσφαίρου, παρόλο που ο κανονισμός απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε στοιχηματική δραστηριότητα στα μέλη της.

Ο Paul Scholes μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργή δράση, ωστόσο, έχει διατελέσει όλα αυτά τα χρόνια στέλεχος ομάδων όπως οι Όλνταμ και Σάλφορντ, που αγωνίζονται σε μικρότερες διοργανώσεις της FA.

 

Το κατηγορητήριο κατά του Paul Scholes

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της FA, ο Scholes τοποθέτησε περισσότερα από 140 στοιχήματα σε αγώνες ποδοσφαίρου, στο διάστημα από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2019, με αποτέλεσμα να παραβιάσει τον κανόνα E8 της FA. Ο εν λόγω κανόνας απαγορεύει σε κάθε μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ποδοσφαιριστές, προπονητές, στελέχη και άλλους) να στοιχηματίζει άμεσα ή έμμεσα σε οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου.

Η εν λόγω κατηγορία είναι η δεύτερη σημαντικότερη για κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Αγγλίας, μετά από αυτή που αφορούσε στον Joey Barton, τον Ιούλιο του 2017. Στην περίπτωση, μάλιστα, που τα αρμόδια όργανα αποφασίσουν εναντίον του Scholes, τότε μπορεί να τιμωρηθεί με προσωρινή ή οριστική διαγραφή από την FA, προκαλώντας ανεπανόρθωτες ζημιές στην επαγγελματική του πορεία.

Προς το παρόν, πάντως, η FA δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις της για την υπόθεση. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να εξετάσουν το ζήτημα και να προχωρήσουν σε απόφαση, αφού πρώτα ακούσουν και την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.