Αυστηρές ποινές για τα απαγορευμένα αθλήματα ετοιμάζει το New Jersey

Παρόλο που το στοίχημα είναι νόμιμο πλέον στην Πολιτεία New Jersey των ΗΠΑ, οι νομοθέτες έχουν φροντίσει να απαγορεύσουν τον στοιχηματισμό σε κάποια αθλήματα, όπως οι κολεγιακές διοργανώσεις. Η προσφορά υπηρεσιών στοιχηματισμού σε απαγορευμένα αθλήματα και διοργανώσεις θα συνοδεύεται σύντομα και από αυστηρές ποινές, καθώς οι αρμόδιοι ετοιμάζουν ένα νέο νομοσχέδιο, ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Θυμίζουμε ότι στο New Jersey απαγορεύεται ο στοιχηματισμός σε σχολικά και κολεγιακά αθλήματα, σε αγώνες που είτε συμμετέχουν ομάδες της Πολιτείας είτε διεξάγονται εντός των συνόρων της. Παράλληλα, απαγορεύονται και τα στοιχήματα στα eSports. Σύντομα, οι εταιρείες στοιχήματος που δε συμμορφώνονται με το νόμο και προσφέρουν τέτοιου είδους στοιχήματα θα καλούνται να πληρώνουν υψηλά πρόστιμα.

 

Το νέο νομοσχέδιο του New Jersey για τα απαγορευμένα αθλήματα

Ουσιαστικά, το νέο νομοσχέδιο θα καταστήσει επίσημη την απαγόρευση στοιχηματισμού σε επιλεγμένα γεγονότα και θα τιμωρεί τους παραβάτες με υψηλά πρόστιμα. Σύμφωνα με τις προτάσεις των αρμοδίων, το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τον σχετικό νόμο θα ανέρχεται από τα 10.000 δολάρια έως τα 20.000 δολάρια. Παράλληλα, οι εταιρείες που θα εντοπίζονται να προσφέρουν τέτοιου είδους στοιχήματα θα υποχρεώνονται να επιστρέφουν τα χρήματα στους παίχτες, ενώ θα χάνουν και προσωρινά την άδειά τους, έως και για 10 ημέρες.

Προς το παρόν, πάντως, οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο New Jersey δεν έχουν αντιδράσει στις διατάξεις του νομοσχεδίου. Εξάλλου, η πρόβλεψη για την απαγόρευση στοιχηματισμού σε επιλεγμένα αθλήματα και διοργανώσεις ίσχυε (έστω και ανεπίσημα, χωρίς καθορισμένα πρόστιμα και ποινές) από την πρώτη στιγμή που νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στην Πολιτεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.