Αποτελεσματικά τα αυξημένα μέτρα προστασίας στο αγγλικό online στοίχημα

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC, δεν παραλείπει να υπενθυμίζει συνέχεια στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες την υποχρέωσή τους να επιστρατεύουν αυστηρότερα μέτρα προστασίας των μελών τους, ειδικά κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων που έχει φέρει η πανδημία. Ο επικεφαλής της UKGC, πάντως, δήλωσε ότι οι προσπάθειες των στοιχηματικών ιστοσελίδων βρίσκονται στο σωστό δρόμο, προκειμένου να καταστήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο την ασφαλέστερη χώρα του κόσμου για να στοιχηματίζει κανείς.

Οι αρμόδιοι αναφέρονται, φυσικά, στην προστασία όσων παιχτών ενδέχεται να παρασυρθούν και όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Τα περιοριστικά μέτρα και τα lockdown που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας φέρνουν νέους κινδύνους στους παραπάνω τομείς, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας ότι πολλοί παίχτες στοιχηματίζουν για πρώτη φορά online, σε ένα νέο περιβάλλον.

 

Τα αυξημένα μέτρα προστασίας του Ηνωμένου Βασιλείου

Ήδη από τον περασμένο Μάιο, η UKGC υποχρέωσε τις ιστοσελίδες στοιχήματος να λάβουν αυστηρότερα μέτρα για την προστασία των παιχτών, όπως αυστηρότεροι έλεγχοι των οικονομικών των παιχτών, κατάργηση της δυνατότητας ακύρωσης ανάληψης και μείωση των πριμ που μοιράζονται στο πλαίσιο προσφορών. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες του Ηνωμένου Βασιλείου αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν με τους νέους περιορισμούς, αλλά οι αρμόδιοι δε σταματούν να υπενθυμίζουν ότι η κρίσιμη περίοδος που διανύουμε απαιτεί ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες.

Ο επικεφαλής της UKGC, πάντως, δήλωσε πρόσφατα ότι εκτιμά τις προσπάθειες των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων για την αύξηση της προστασίας των παιχτών. Δήλωσε ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο και πως έχει εμπιστοσύνη σε όλες τις ιστοσελίδες της αγοράς, προκειμένου να κάνουν το χρέος τους και να προστατέψουν τα μέλη τους.

Ο επικεφαλής της ρυθμιστικής Αρχής, τέλος, αναφέρθηκε και στην επερχόμενη πρωτοβουλία της Safer Gambling Week, για την οποία ανέφερε ότι θα έπρεπε να διαρκεί ολόκληρο το χρόνο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.