Ετοιμάζεται για την έκδοση αδειών στοιχήματος η Σουηδία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Σουηδίας, η Lotteriinspektionen, βρίσκεται στην τελική ευθεία για το πλήρες άνοιγμα της αγοράς στοιχήματος και την απελευθέρωση των τυχερών παιχνιδιών. Άλλωστε, το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα στην σουηδική Βουλή και να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2019. Παράλληλα, οι αρμόδιοι ανακοίνωσαν ότι την 1η Ιουλίου του 2018 θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων όσων εταιρειών στοιχήματος επιθυμούν να αποκτήσουν μία από τις απαραίτητες άδειες.

 

Νέα σελίδα για την αγορά στοιχήματος της Σουηδίας

Στη Σουηδία, η αγορά του στοιχήματος αποτελούσε έως πρόσφατα κρατικό μονοπώλιο, αλλά μετά από πιέσεις (από φορείς της βιομηχανίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση), οι αρμόδιοι αποφάσισαν να ανοίξουν την αγορά και να επιτρέψουν και σε εταιρείες στοιχημάτων του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα. Ήδη το προτεινόμενο νομοσχέδιο βρίσκεται στα αρμόδια της Ε.Ε. για την τελική έγκριση και σύντομα θα ξεκινήσει και η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τις άδειες που θα εκδοθούν.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, μάλιστα, ο αριθμός των αδειών θα είναι απεριόριστος. Για να εξασφαλίσουν μια άδεια, όμως, οι εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού θα πρέπει να καλύπτουν κάποιες αυστηρές προϋποθέσεις.

Παράλληλα, η Camilla Rosenberg, γενική διευθυντής της Lotteriinspektionen, προειδοποιεί ότι πολλές από τις διατάξεις του νόμου δεν είναι ακόμη όσο συγκεκριμένες θα έπρεπε. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η πρώτη περίοδος λειτουργίας της νόμιμης αγοράς στοιχήματος στη Σουηδία θα πρέπει να παρακολουθείται στενά από την αρμόδια Αρχή, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της και η προστασία των καταναλωτών.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη