Νέα μη εκτελεστική διευθύντρια στην Paddy Power BetFair

Η Paddy Power BetFair συνεχίζει τις ανακατατάξεις στην ομάδα των στελεχών της και ανακοίνωσε μία ακόμη προσθήκη στους μετόχους της: αυτή της νέας μη εκτελεστικής διευθύντριας Emer Timmons.

Η Emer Timmons θα αναλάβει διευθυντικά και συμβουλευτικά καθήκοντα στην εταιρεία, ενώ παράλληλα θα συμμετάσχει και σε επιλεγμένες επιτροπές, βασιζόμενη στην δεκαετή και πλέον εμπειρία της στον χώρο. Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, εργάζεται ως CMO στην εταιρεία Brightstar Corp, η οποία αποτελεί μέλος του ομίλου BT, όπου η Timmons διαθέτει εμπειρία 10 ετών.

Παράλληλα, η νέα μη εκτελεστική διευθυντής της Paddy Power BetFair θα συμμετάσχει και στην Επιτροπή Ελέγχου της στοιχηματικής εταιρείας.

 

“Εξαιρετική προσθήκη στο ΔΣ”

Την πρόσληψη της Emer Timmons σχολίασε και ο Gary McGann, πρόεδρος του ΔΣ της Paddy Power BetFair, αφού πρώτα καλωσόρισε τη νέα διευθύντρια. Ο McGann ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Emer ως νέα μη εκτελεστική διευθύντρια. Φέρνει μαζί της έναν πλούτο εμπειριών στη διεθνή αγορά, ειδικά στους τομείς των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, και θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στο ΔΣ της εταιρείας”.

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές ττου μήνα η Capital Markets Group, η οποία είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην εταιρία στοιχημάτων, αύξησε το μετοχικό της κεφάλαιο στην εταιρία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.