Αποχωρεί από τη bwin.party ο Guy Duncan

O Guy Duncan, επικεφαλής του τομέα τεχνολογίας της bwin, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την στοιχηματική εταιρεία, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του. Ο Duncan, ο οποίος αποχωρεί από τη bwin.party, προκειμένου να αναλάβει νέο ρόλο στην εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών PayU Global, εργάστηκε επί δύο περίπου χρόνια στην εταιρεία του online στοιχήματος, έχοντας αναλάβει την τεχνολογική ανάπτυξη των υπηρεσιών που προσφέρονται στις ιστοσελίδες της.

 

Προς το παρόν η bwin.party δεν προχώρησε σε ανακοίνωση, όσον αφορά στα σχέδια που έχει για την αντικατάσταση του Duncan.

Η Bwin είναι από τις στοιχηματκές εταιρίες που προσφέρουν live στοίχημα,καζίνο,πόκερ.τάβλι,mini games και πολλά άλλα παιχνίδια στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.