Ζημίες έφερε το 2015 για τη Ladbrokes

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το 2015, η Ladbrokes παρουσίασε για πρώτη φορά, όχι κέρδη, αλλά ζημίες. Αναλυτικότερα, η εταιρία του στοιχήματος ανακοίνωσε συνολικές ζημίες ύψους 54 εκατομμυρίων ευρώ, κατά το οικονομικό έτος 2015.

 

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα προκαλούν εντύπωση, αν λάβει κανείς υπόψη ότι τα προηγούμενα ετήσια αποτελέσματα της Ladbrokes, για το 2014, περιελάμβαναν κέρδη ύψους 48 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, το 2015 αποτέλεσε, όπως φαίνεται, χρονιά εξόδων για την εταιρία.

 

Η Ladbrokes, άλλωστε, αναγκάστηκε να πληρώσει περισσότερα από 127 εκατομμύρια σε διαφορετικές περιπτώσεις, όπως επενδύσεις, αυξημένοι φόροι και πρόστιμα. Όλα αυτά τα έξοδα κατόρθωσαν όχι μόνο να μηδενίσουν τα κέρδη που εξασφάλισε η εταιρία από τις δραστηριότητές της, αλλά και να αυξήσουν τα έξοδά της.

 

Τα έξοδα αυτά, πάντως, είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τα άσχημα οικονομικά αποτελέσματα της Ladbrokes, η οποία είχε μεν αυξημένα έσοδα, αλλά αναγκάστηκε να τα προωθήσει στα έξοδά της. Θυμίζουμε, τέλος, ότι η εταιρία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για συγχώνευση με την Gala Coral, η οποία περιμένει έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές.

H Ladbrokes είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες με έτος λειτουργίας το 1886 και διαδικτυακά το 2000.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.